https://imgix.femina.dk/media/websites/qmag-dot-dk/website/engangsbilleder-2014/april/makeover-2-p.jpg
Skønhed

Makeover guide - Få inspiration til din personlige makeover

8. april 2014
af Marie Madsen
Foto: Privat
Q guider dig til hvordan du kan lave din egen personlige makeover eller hvordan du kan komme i bladet og få en makeover.

I hvert nummer af Q har vi en makeover, hvor en heldig kvinde kommer i hænderne på specialister, der klipper, styler og laver makeup, så de efterfølgende næsten ikke kan kende sig selv igen. Her har vi samlet to af de bedste makeovers fra Q, hvor du også kan læse, hvordan du melder dig som 'makeover-kvinde' i Q.

Vi hjælper dig til, hvordan du kan tage om hånd om din helt egen makeover. Her får du tips til at finde din ansigtsform og den rette frisure der passer perfekt til dig. Du kan også finde rigeligt med inspiration i gallerierne, der viser nogle af de vildeste makeovers vi har set.

Makeover - Se den vilde forvandling"Jeg har drømt om en makeover i mange år! Hjælp til at finde ud af, hvilket tøj, frisure og makeup der klæder mig." Var det noget for dig? Så læs med her...

> Se den smukke forvandling og se hvordan du kan melde dig som makeover model

Q Makeover - den bedste udgave af dig

Q's makeover giver dig tips og tricks fra specialister til, hvordan du kan opgradere dit look og blive den bedste udgave af dig selv.

> Se den smukke forvandling her

Sådan finder du din ansigtsformMange frisurer og makeupguides tager udgangspunkt i, at du kender din ansigtsform, men det er dog langt fra alle, der gør det. Q.dk giver dig en simpel og brugbar guide til, hvordan du finder din ansigtsform én gang for alle.

> Se hvordan du gør her

Find frisuren der passer til DIG!Er du træt af den samme kedelige frisure? Læs med her og få en gratis virtuel makeover, der kan fortælle sig hvilken frisurer der ville passe bedst til dig.

> Ta den virtuelle makeover test her

Kvinder forvandles fra 'plain' til cover girl i vilde makeoversSe galleriet med et vildt makeup makeover og lær selv hvordan du gør, når den russiske makeup artist viser dig at alle kan komme til at ligne en glamourøs kendis.

> Se makeup makeover her

EHollywood makeovers når de er vildestStjernerne er verdenskendte for deres flotte makeup og perfekte påklædning, men hvordan så de ud før? Se nogle af de vildeste makeovers i Hollywood i galleriet

Læs også