https://imgix.femina.dk/media/websites/qmag-dot-dk/website/egangsbilleder-2013/oktober/2013-43-mekover-p.jpg
Stil

Makeover - den bedste udgave af dig

1. november 2013
af Camilla Leyla Lind makeup - Malene Micha Juhl
frisør: Ronni Lund (Stuhr) Foto: Nellie Møberg - Stylist: Birger Axelsen
Q's makeover giver dig tips og tricks fra specialister til, hvordan du kan opgradere dit look og blive den bedste udgave af dig selv.

Stine fortæller hvorfor hun har brug for en makeover

"Jeg går altid efter det 'sikre valg' med jeans og lange trøjer, der camouflerer. Jeg vælger altid de neutrale farver sort, grå, blå og hvid. Jeg føler mig nok lidt stilforvirret og ved ikke helt, hvad der klæder mig. Mit hår er også en del af problemet. Jeg er ved at være træt af altid at sætte det op i en knold og håber, at I har nogle nye idéer til mig."

> Se de vildeste makeovers fra Hollywood

Om Stine:

Navn: Stine Krøyer
Alder : 28 år
Højde: 176 cm
Tøjstørrelse: str. 42
Figur: Kraftigt bygget med lange
slanke ben
Job: Socialrådgiver
Privat: Single
By: København

Frisøren siger om Stine's makeover:

"Stine har haft langt hår siden 5. klasse og har altid været bange for at kaste sig ud i en korthårsfrisure på grund af sin runde ansigtsform. Men hendes ansigt kan faktisk godt bære at være korthåret, hvis bare frisuren klippes kortere på siden og længere på toppen. Derfor valgte jeg at give Stine en kort page, der kunne komplimentere hendes ansigt. Farvemæssigt valgte jeg at holde Stines hår i den mørke farve og tilsatte en smule varme for at fremhæve hendes blå øjne. Jeg valgte samtidig at lave en smule reflekser i fronten af frisuren for at skabenoget spil til ansigtet. Frisuren kan styles på forskellige måder, alt efter hvad Stine er i humør til. Går hun efter et rocket look, så er en saltvandsspray og lidt lak vejen frem."

> Har du brug for en makeover? - Få en virtuel hår makeover her

Stylist en siger om Stine's makeover:

"Du er flot, når du ikke gemmer din figur så meget væk. Vis dine former i mere tætsiddende snit i enten stretchmaterialer eller bløde stoffer, der smyger sig om din figur. Figursyede jakker er et must, og det er skarpe klare farver også! Du skal også bruge print meget mere, og i år kan man slet ikke komme uden om dem. Vælg sæt, der giver buksedragt-looket, så får du den bedste pasform."

Makeup-artisten siger om Stine's makeover:

"Stine fik på sin lidt vintertørre hud en god fugtighedslotion i hele ansigtet, hvor jeg derefter lagde en primer, der udglattede hendes små ar fra urenheder. Resultatet var en flot ensartet overflade at lægge foundation på. Da Stine har nogle store, flotte øjne, fremhævede jeg dem ekstra meget ved at lægge en sort eyeliner over øjet og trække den lidt ud og op i øjenkrogen for at give en 'cat-eye effekt'. Den understøttede jeg med en masse mascara for virkelig at sætte fokus på hendes øjne. Det skarpe look på øjnene komplimenterer Stines nye skarpe frisure."

> Galleri: Fra plain til covergirl - Se det vilde makeup makeover

Hvad mener Stine om sit makeover:

"Jeg er så glad for mit nye look! Det krævede lidt tilvænning, men nu er jeg overbevist om, at det selvfølgelig er det rigtige til mig. Det var klart mest udfordrende at være til frisør og gå med til at blive helt korthåret. Umiddelbart var jeg ikke særlig tryg ved tanken om det, men jeg kan virkelig se, at det klæder mit ansigt meget bedre end det lange hår, opsat i knold. Det bedste ved dagen var, at jeg stolede på, at både Birger og Malene vidste, hvad der klædte mig bedst i forhold til makeup og tøj - for det gjorde de virkelig. Det var fedt at opleve, at andre nogle gange ved bedre end én selv. Jeg var især overrasket over, at plateausko er nemme at gå i. Har aldrig gået i høje hæle før, men det vil jeg til at gøre nu."

Læs også