https://imgix.femina.dk/media/websites/qmag-dot-dk/website/egangsbilleder-2013/januar/201302proevfrisureronlinep.jpg
Skønhed

Frisurer makeover online - Find frisuren der passer til DIG!

9. september 2013
af Redaktionen
Er du træt af den samme kedelige frisure? Læs med her og få en gratis virtuel makeover

Er du kvinde gætter vi på, at du på et eller andet tidspunkt i dit liv har drømt om at få en makeover. Måske drømmer du om at klippe alt dit hår af og få en smart kort hårs frisurer, eller måske drømmer du om at farve dit hår rødt og få store krøller.

Drømmene kan være mange, og mulighederne ligeså. Hvis du er havnet her gætter vi så også på, at det er fordi du stadigvæk ikke har fået gjort noget ved det. Har vi ramt plet?

> Hårmoden 2015 - sådan skal DIT hår se ud

Gratis hår makeover online

Vi kender det godt, alt for godt! At ændre udseende kræver mod, særligt hvis det er en drastisk makeover. Så hvorfor ikke prøve lidt hjemmefra FØR du går ned til frisøren og siger "klip alt mit hår af"? Med smarte online applikationer kan du sætte et billede ind af dig selv og give dig selv den ultimative virtuelle makeover. Vil du prøve korte frisurer med rødt hår? Eller lange, glatte blonde lokker? Eller måske et stort Carrie Bradshaw krøllet hår? Mulighederne er uendelige, og det er til og med helt gratis at lege rundt i dette virtuelle vidunderland af frisurer, hår og hårfarver.


Find de frisurer, der passer dig og din ansigtsform

Uanset om du drømmer om at vove dig ud i en korthårsfrisure, eller frisurer til mellemlangt eller langt hår og ligemeget om du overvejer rødt, blond, sort eller ombre farvet hår, så kan denne applikation give dig en idé om, om det nu også i virkeligheden passer til dig og din ansigtsform.
Gå videre til den virtuelle makeover hos Taaz.com

Læs også