https://imgix.femina.dk/media/websites/qmag-dot-dk/website/engangsbilleder-2014/december/frisurer2015p.jpg
Skønhed

Frisurer 2015: Her er hårmoden for det nye år

16. december 2014
af Skrevet
af: Redaktionen - Foto: Shutterstock
Bliv opdateret på de nyeste frisure trends for 2015, og få inspiration til dit hår her.

Sidste års hårmode bød på fletninger i alle afskygninger, voluminøse Brigitte Bardot frisurer og pjusket uperfekt hår. Nu skifter vi endnu engang til et nyt kalenderår, og det betyder også nye frisurer og trends. Så hvilke frisurer og hårmode kommer til at kendetegne 2015? Læs med herunder og få svaret.

Læs også: Hårmode 2016: Disse frisurer bliver moderne i 2016

Frisurer 2015: Disse trends kommer du til at opleve

Alle de store internationale modebrands er enige om, hvilke frisurer og hårmode trends der kommer til at dominere modebilledet i det nye år. His du er typen der godt kan lide et afslappet look, og frisurer der ikke kræver flere timer foran spejlet - så er 2015 dit år!

I 2015 kommer vi nemlig til at se masser af "uperfekte" frisurer i form af det løse boheme hår alá beach waves, lange og lavtsiddende hestehaler der ikke stiller det store tekniske krav til dine evner som frisør, og helt glat tilbageredt hår som de færreste måske kan forestille sig selv med. Derudover gør midterskilningen for alvor et comeback og vil være fællesnævner for frisurer verden over.

Oversigt over frisurer 2015 & de nye hårmode trends

  • Midterskilning
  • Langt boheme hår
  • Løse og uperfekte bølger (tænk beach hair)
  • Lange, lavtsiddende hestehaler
  • Helt glat hår
  • Tilbageredt hår med vådt look

Læs også: 22 tips til at få fyldigere hår helt naturligt

Udover de ovenstående frisurer og hårmode trends som i særdeleshed vil dominere modebilledet, så er der naturligvis også andre frisurer du kan komme til at se. Fra modeugen i Berlin er der f.eks. både set de voluminøse buns på toppen af hovedet, samt bandana der bruges til forskellige frisurer - f.eks. inspireret af 50'er frisurer. Det populære pagehår må se sig slået af the bowl (grydefrisure), i hvert fald hvis man skal kigge på modellerne til Marc Jacobs'. Det er dog formentlig de færreste kvinder der vil have mod på at klippe en knivskarp grydefrisure.

Se videoen: L'Oréal fremviser frisure trends for 2015

Hvis du vil se de nye frisure trends kan du tage et kig med i denne video, hvor L'Oréal inviterer dig med backstage til modeugen.

Bliv abonnent og få mange flere artikler om hår og skønhed. Få et tilbud, der passer til dig her!

https://imgix.femina.dk/abbo_til_web_-_nye_2016-1.jpg

Artiklen indeholder affiliatelinks

Læs også