Disse frisurer hitter til dit hår
Skønhed

Frisurer 2016: Her er hårmoden for det nye år

1. januar 2016
af Nadia Laas Hansen og Mette Bundgaard
Bliv opdateret på de nyeste hårtrends for 2016, og få inspiration til dit hår her. Hvilke frisurer bliver mon de mest populære?

Sidste års hårmode bød på afslappede frisurer med midterskilninger og fletninger i alle afskygninger. Men nu hedder året 2016, og det betyder også nye frisurer og trends. Så hvilke frisurer og hårmode kommer til at kendetegne dette år?

Frisurer 2016: Disse trends kommer du til at opleve

Er du til nostalgi og 70’er coolness, så kommer du til at elske 2016 for dets hårtrends. Hårstylist Lasse Pedersen fra Tresemmé, spår nemlig et comeback til det funky årti:

”Jeg tror, at vi i gadebilledet vil se en masse 70’er-frisurer i 2016. Det vil sige tungt pandehår, der svipper udad, og en masse krøl. Jeg har lavet virkelig mange modeserier, der er 70’er-inspireret. Det er lækkert at se på, så jeg tror virkelig, at den tendens fortsætter lang tid endnu, ” siger han.

Læs også: Inspiration til kort hår: Se de flotteste frisurer

Slut med sjusket hår

Udover 70’er-håret er der en anden tendens, som vender tilbage. Vi skal nemlig igen til at ordne hår med alt hvad det indebærer af styling og timer foran spejlet.

>> Få fingrene i de bedste produkter til tykt hår her

”Jeg oplever også, at piger får lyst til at ordne deres hår igen. De gider godt krølle, føntørre og så videre,” lyder det fra Lasse Pedersen.

Læs også: Sådan laver du fest frisurer til langt hår

Og så skal vi nok ikke satse på, at det bliver nok bare at vaske håret engang imellem.

”Jeg tror også, det snart er slut med rodet hår og rodede knolde,” lyder spådommen.

>> Køb den fantastiske Morrocan Oil her

Se videoen: Moroccan Oil fremviser frisure trends for 2016

Hvis du vil se de nye frisure trends kan du tage et kig med i denne video, hvor Moroccan Oil inviterer dig med backstage til modeugen.

Få meget mere skønhed, frisure- og hårtips med Q. Prøv et abonnement for kun 99 kroner - læs mere her!

Artiklen indeholder affiliatelinks

Læs også