https://imgix.femina.dk/media/websites/qmag-dot-dk/website/egangsbilleder-2013/oktober/2013-43-covergirl-p.jpg
Skønhed

Vilde makeovers - Fra ’Plain’ til Cover Girl

17. oktober 2013
af Q.dk redaktionen
foto: Vadim Andreev
Se galleriet med de vildeste makeup transformationer og lær selv hvordan du gør, når den russiske makeup artist viser dig at alle kan komme til at ligne en glamourøs kendis.

Den russiske makeupartist Vadim Andreev, der på kort tid er blevet lidt af et internetfænomen på grund af hans vilde makeup-transformationer, har en mission; drop plastikkirurgien for at få et 'smukkere' ansigt. Sats i stedet for på at lære de rigtige makeup fifs til at få det bedste frem i dit ansigt.

Og det er da også nogle ganske spektakulære forvandlinger, som 29 årige Vadim Andreev, der er et stort navn indenfor makeup-artisteri i Rusland, kan fremvise. Andreevs, der har arbejdet som makeupartist siden han var 16 år, fortæller, at han har en særlig evne til at 'se' enhver kvindes skønhedspotentiale og, gennem makeuppen, vise verden den skønhed hun har indeni udenpå.

Vadim Andreevs har arbejdet med mange stjerner og modeller, og han har, helt eksklusivt, givet Q.dk nogle af hans bedste fifs til, hvordan du selv kan arbejde med at fremhæve dine bedste træk.

Her er Vadim Andreevs 5 bedste makeup-tricks:

1: Brug en lys concealer under øjet for et friskere look.

2: Påfør pink eller peach farvet crème blush på det højeste punkt på kindbenene for at opnå et ungdommeligt og 'dewy' look.

3: Øjenbrynene er meget vigtige for helhedsindtrykket. De bør altid se naturlige men velformede ud. Fyld øjenbrynet ud med øjenskygge, der har samme farve som dit hår.

4: Hold igen med mascaraen. For meget mascara får dit øjenområde til at se rodet og 'makeuppet' ud.

5: Undgå at bruge for mørk eller for orange bronzer. Hold dig til en farve, der er én tone mørkere end din ansigtshud.

> Se de mest ekstreme Hollywood makeovers her

Du kan se nogle af Andreevs forvandlingstricks på hans Youtube-kanal:

Kilde: Vadim Andreev.

Læs også