Kvinde med glattejern laver krøller
Skønhed

Guide: Sådan laver du krøller med glattejern

16. december 2016
af Redaktionen
Se, hvordan du med et glattejern hurtigt og nemt kan lave de perfekte krøller.

Et glattejern og dit hår er alt, du skal bruge, for at kunne lave store, perfekte og bløde Hollywood-krøller.

https://imgix.femina.dk/1_pixel_link_giv_en_juleave_paa_q.jpg

Vælg det rigtige glattejern

Du kan lave krøller med dit glattejern stort set ligegyldigt, hvilken længde dit hår har - kort, skulderlangt eller langt. Det, du skal være opmærksom på er, at der findes forskellige typer glattejern, som kan lidt forskelligt, når det gælder krøller.

Et glattejern som fx den lille ghd V-styler mini er perfekt til kort hår og små krøller, da dets keramiske plader kun er 1 centimeter brede - i den anden ende er der fx. ghd V-styler maxi, der med sine brede keramiske plader er oplagt til langt hår og de store bløde krøller, eller fald i håret.

Det er egentlig ret enkelt - er du til store, bløde krøller er det bedst med et glattejern, hvis plader er relativt store - og modsat gælder naturligvis det samme.

Læs også: Vi har testet 4 forskellige ghd-glattejern

Lav krøller med glattejern

Så hvordan laver man krøller med glattejern? Der findes en række forskellige teknikker, du kan bruge alt efter, hvor meget volumen, du vil have i dit hår og hvor vilde krøller, det skal være. Fælles for alle teknikkerne er, at det kræver øvelse at blive god til at lave de perfekte krøller - du mestrer det med alt sandsynlighed ikke i første forsøg.

Hvis du vil sikre dig krøller, der holder hele dagen, så kan du med fordel investere i en ghd Style Curl hold spray eller lignende - denne virker både varmebeskyttende og gør krøllerne mere elastiske og mere holdbare.

Se videoerne: Lav krøller med glattejern

Lav Hollywood krøller med glattejern

Denne video viser, hvor vildt et resultat du kan lave med et godt glattejern. Med denne teknik behøver du ikke dreje glattejernet og det går hurtigt!

Lav bløde krøller med glattejern

Et flot fald i håret kan give langt hår et fantastisk løft, så det ikke ser så tungt ud. Se med i denne video, hvor du får vist, hvordan du laver et de perfekte krøller med glattejern. Og drop bare lyden - der er kun (lettere rædselsfuld) musik.

Lav glamourøse krøller med glattejern

Elegante krøller med glattejernet Eclipse (ghd), og en teknik der er hurtig, når først du har lært den. Og så er vi vilde med, at hårmodellen her ikke har verden stykkeste hår - så er det et lidt mere realistisk resultat for de af os med det fine hår.


Få mere inspiration til dit hår

Denne artikel indeholder affiliate-links

Læs også