Hvordan skal du sætte dit hår til festen? Få inspiration til de smukkeste frisurer her.
Skønhed

Festligt hår: Smukke frisurer til jul og nytår

6. december 2016
af Redaktionen
foto: Shutterstock
Kort, mellemlangt eller langt hår? Få inspiration til de flotteste frisurer til årets fester.

Vinteren er sæson for et hav af julefrokoster, familiesammenkomster og glædelige og festlige begivenheder - og her betyder frisuren altså lige så meget som tøjet! En gang i mellem kan det dog være tiltrængt med et skud inspiration til nye måder, at sætte håret på.

Festhår: Frisurer til langt, mellemlangt og kort hår

Uanset om du har kort, mellemlangt eller langt hår, krøllet eller glat og med eller uden pandehår findes der frisurer, som DU kan prøve af. I denne artikel har vi samlet en række videoer, der viser forskellige frisurer til forskellige hårlængder. I videoerne ser du nogle af YouTube stjernernes bud på, hvordan du kan style dit hår med en opsætning eller ved at lade det hænge løst og få et glamourøst og festligt look.

LÆS OGSÅ : Her er hårmoden for 2017

Frisurer med krøller til langt hår

Har du langt hår kan du med fordel kaste dig ud i glamourøse og bløde krøller - og her får du 3 forskellige looks med krøller, som hver i sær kun tager 5 minutter at skabe. Frisuren kræver ikke det store udstyrsstykke fra din side, men blot at du har en krølle-aktiverende mousse, hårspray og et krøllejern eller fladjern. Krøllerne kan laves på dagen eller dagen før, afhængigt af hvor meget tid du har og hvilket look du er ude efter.

Opsatte frisurer til langt hår

Med langt hår har du naturligvis også muligheden for at lave en flot opsat frisure. I videoen herunder får du to forskellige forslag til en elegant håropsætning af dit lange hår.

Opsatte frisurer til langt og mellemlangt hår

Har du mellemlangt hår vil du ofte føle, at du ikke rigtig kan lave nogle frisurer, men den teori holder ikke helt vand. Et forslag kunne være denne opsatte frisure, hvor du kun skal bruge en donut form (eller en sok som vises i videoen), et par eleastikker og lave en række enkelte fletninger i håret.

LÆS OGSÅ : Vil du have langt hår nu? Læs guiden til extensions

Frisurer til kort pagehår

Kan man overhovedet have andre frisurer end den, frisøren lavede, da hun klippede lokkerne page-korte? Svaret er JA, det kan man godt. I videoen herunder får du hele 10 bud på, hvordan du kan peppe en klassisk page op i forskellige varianter; Med krøller, touperet, hårnåle osv.

Se også billedserierne

https://imgix.femina.dk/call_to_action/fe_abo_web_8nr_1138x370_3.png

Læs også