https://imgix.femina.dk/media/6af33f72c13143a89e021d8d151e0b26.jpg
Skønhed

Hair extensions - guide til det lange hår

18. april 2012
af Redaktionen
Hair extensions kan oftes opfattes som et uoverskueligt projekt, der kræver alt for meget arbejde. Her får du en guide til de 2 typer hair extentions der både kræver mindst tid og pleje, er de billigste alternativer og koster mindst.

Drømmen om langt og fyldigt hår er noget mange kvinder deler, og muligheden for lige netop det er også blevet væsentlig nemmere de senere år. Alt fra ponytails og clip on i forskellige farver, typer og længder. Samtidig med at udbuddet af hair extensions er blevet større, er priserne også faldet, for det kan være en meget omkostelig affære at få sit drømmehår. Vi har kigget på de to billigste typer hair extensions, som man kan selv kan påfører.

Der findes 2 forskellige typer hår; naturhår og syntetisk hår, samt forskellige typer hair extensions; clip on, tape on, stick hair med mikroringe, flettet, limet og påsyet hair extensions. Vi ser lidt nærmere på de to mest populære hair extensions typer nemlig clip on og tape. De er de to billigste og tidsmæssigt mindst krævende.

Clip on hair extensions

Clip on er de billigste hair extensions at bruge. Dette er fordi det ikke kræver en professionel frisør til at sy, lime eller flette det på. Disse clip on extensions er lavet så de er lette at bruge. Clips kan fås i forskellige størrelser, alt efter hvor kraftigt et hår man har, for at kunne give det flotteste resultat.

Clip on hair extensions er nemme at fjerne. Man kan let sætte disse clip on på og fjerne dem, og dermed på ingen tid gå fra et naturligt look til extensions. De billigste extensions er af syntestisk hår, hvor naturhår er lidt dyrere, hvilket der også er en grund til. Hvis man vil undgå at folk ligger mærke til at man bruger extensions, så er det bedre at få extensions der er så tæt på dit naturlige hår som muligt.

Clip on extensions af naturhår kan styles på mange måder. Curling, glatning og anden styling, man normalt kan udføre på naturligt hår, kan også nemt laves på naturhårs extensions, hvilket ikke er muligt med syntetisk hår.

Læs også: Frisuer Guide - find din nye frisuer

Tape on hair extensions

Tape on hair extensions er også muligt at påfører selv, dog er det en smule besværligere. Den store forskel er, at tape on extensions fastgøres med dobbeltsidet tape, hvor clip on hair extensions fastgøres med metalclips. Du kan vaske dit hår som normalt og bruge de samme hårprodukter, når du har tape on extensions i håret.

Du behøver med andre ord ikke lave om på dine rutiner, da tape on extensions ikke kræver omfattende vedligeholdelse. Det gør tape on extensions egnet til dagligdagsbrug, hvor tiden måske er knap og du ikke har tid til at stå flere timer foran spejlet.

Holdbarheden er god og holder i ca. 2-3 mdr. Håret bliver ikke slidt men det gør tapen til gengæld. Så derfor skal tapen skiftes ud på tape on extensions.

Q tester hair extensions - langt hår på en time

Shop hair extensions billigt

RapunzelofSweden er en hjemmeside hvor du kan finde alt fra hair extensions startpakker til påføring af extensions instruktionsvideoer. Dette er et godt sted at starte! Deres udvalg er stort og af meget god kvalitet. En hair extensions startpakke ligger på en værdi af 850 kr. og er derfor en billig extension løsning.

Læs også