krøller
Skønhed

Find din perfekte frisure!

26. juni 2012
af Redaktionen
Nu kan du få den perfekte hår guide - du skal blot indsætte dit foto og finde den frisure, der passer perfekt til dig. Download og print din egen frisure-guide her.

Kvinder og hår
De fleste af os bruger flere år på at finde en frisure vi gerne vil have, og når vi så får den er vi ikke nødvendigvis helt tilfredse. For det er noget af det sværeste at finde netop den frisure der passer til en, og udover det skal man også bekymre sig om det skal farves og hvis så - skal det så være heldækkende eller highlights?

Der er mere end rigeligt at tage stilling til, og vi har prøvet at hjælpe dig lidt på vej med denne Do-It-Yourself guide til frisurevalg.

Læs også : Hårmode til kvinder 2013

Hvordan gør man?
For at komme i gang med at prøve frisurer skal du downloade PDF'en som du kan gøre ved at klikke på billedet nedenunder som åbner i et nyt faneblad, og vælge at gemme den på din egen computer. Herefter kan du enten printe siden ud, eller du kan forsøge dig frem på computeren.

Det er aldrig for sent at forandre dit hår, det er trods alt en af de ting man først lægger mærke til ved andre personer, så fortjener dit hår ikke også den bedste behandling - samt at være den bedste udgave af hvad det kan?

På Q kan du finde et helt arkiv fyldt med tips og tricks til hvordan du kan få det bedste frem i dit hår. F.eks. kan du se Dennis Knudsen dele ud af sine bedste tips mod fladt hår, eller læse om hvordan du styler dit hår på en nænsom måde og måske kunne du tænke dig at se hvordan 1 kvinde kan få 5 forskellige looks ud af sin frisure? Der er masser at kigge på i Q's hårarkiv, og du kan blive inspireret til at give dit hår dét ekstra omsorg, frem for at lade det sidde i den trygge hestehale hver dag.

Læs også