Test af ghd glattejern - kvinde med glat hår
Skønhed

Vi tester: Ghd glattejern - få dommen her!

15. december 2016
af Redaktionen
Et af de populære mærker indenfor stylere er ghd - men hvordan ved du fx. hvilket ghd glattejern er det bedste og passer til dit hår? Få vores anbefalinger her.

Et af de førende mærker når det kommer til glattejern er og bliver ghd, og det er der god grund til - kvaliteten er i top og designet er altid super lækkert.

Ghd glattejern: Vælg det rigtige - for de er ikke billige

Når du står og skal købe dit ghd glattejern vil du nok bemærke, at prisen ofte ligger omkring de 1.000 kr., hvilket for mange kan være mange penge at bruge på et glattejern. Men på samme måde som med mange andre hår-stylere, kan det godt betale sig at være villig til at betale lidt mere, for så til gengæld at få et solidt produkt af høj kvalitet, der kan holde i mange år.

Derudover kan du jo ofte være heldig at finde dit ghd glattejern på tilbud, når der er udsalg.

Men det er ikke helt nemt at finde ud af, hvilket glattejern er det bedste og hvilket passer til ens hårtype. Derfor har vi i slutningen af denne artikel lavet en test af ghd glattejern, hvor vi tester fire forskellige populære modeller og giver vores anbefalinger, samt udvælger hvilken en, der er bedst i test.

Læs også: De bedste video-guides: Sådan laver du krøller med et glattejern

Glattejern behøver ikke at være grimme

Ghd laver hvert år nye såkaldte special editions, hvor der er gjort ekstra ud af designet - og nogle gange følger der også lidt ekstra kræs med. I år er det kobber, der er temaet og man får en fin taske med.

ghd styler christmas 2016

Brug de rigtige produkter

Med et ghd glattejern kan du lave meget mere end bare glatte dit hår. En af de mest populære frisurer, du kan lave med et glattejern, er faktisk krøller - og det kan du endda gøre ganske nemt. For et længerevarende resultat kan du bruge ghd Style Curl Hold Spray - som er et ret fantastisk produkt - der både er varmebeskyttende og giver mere elastiske krøller.

Går du efter det helt glatte look, er det bedst at bruge et varmebeskyttende produkt, der hjælper det glatte look på vej. Vi er ret vilde med ghd's egen Style Straight and Smooth spray der både fungerer som en varmespray og har en glattende effekt idet den reducerer kruset hår og gør håret glansfuldt, uden at tynge. Smart!

Og husk i øvrigt, at du ikke skal bruge dit glattejern i vådt hår. Det vil skade dit hår og bare få det til at se mere slidt ud.

Se med herunder, hvor du kan læse test af følgende glattejern:

ghd IV styler, ghd Eclipse, ghd V-styler Maxi og ghd V-styler Mini.

Læs også