Se alle podcasts
Stadig single

Stadig single

15 episoder

Er du den sidste single i vennegruppen? Er du træt af at blive ghostet af dem, du møder på Tinder? Er du træt af Tinder? Stresser du over dit biologiske ur? Og har du mistet troen på, at du nogensinde finder din one true love? Så er du ikke alene. For Kathrine Hinge er også Stadig single - og i denne podcast gør hun hver søndag sit bedste for at være dén singleven, du ikke har så mange tilbage af. Sammen med sit panel af andre skønne singler taler hun om alt det, der fylder, når man er over 30 - og - gud forbyde det - ikke har en kæreste! Det er også en god idé at tage notesblokken frem, når forskellige eksperter giver deres bud på, om Kathrine bare er dårlig til kærlighed - og man virkelig skal elske sig selv for at kunne elske en anden? Lyt til Stadig single - hver søndag. Vært: Kathrine Hinge Tilrettelæggelse og klip: Frida Næsted og Cecilie Fuhlendorff Redaktør: Thea Rytter Lyd: Epidemic Sound

Episoder

 • Er lykken en kærlighedscoach? - med Dorte Ravn

  25. februar | 35 min

  Kathrine føler at alle de mænd, hun har datet er vidt forskellige. Det eneste de har til fælles, er at de alle har datet hende. Og at det aldrig er gået særlig godt. Men måske har hun alligevel et kærlighedsmønster, hvis man kigger rigtig godt efter. Det mener Dorte Ravn i hvertfald, da hun er kærlighedscoach og hjælper singler med at finde kærligheden.

 • Satans situationships - med Johanne Bille

  18. februar | 36 min

  Situationships, friends with benefits, bollevenner, elskere - kært barn har mange navne. Men hvem er det, der ligefrem foretrækker den slags løse relationer frem for faste forhold? Er det for en bestemt type mennesker? Selvom det slet ikke er noget for Kathrine, er hun flere gange endt i lige netop dén slags forhold. Hvorfor? Og hvordan slipper hun ud af det? Alt dét og meget mere taler Kathrine med kulturredaktør og forfatter Johanne Bille om – hun har nemlig god erfaring med den slags.

 • Red flag, beige flag eller green flag? - med Christoffer Mygind Juul

  11. februar | 50 min

  Er det et red flag, hvis din date er obsessed med katte? Og hvad hvis din date beder dig mobilepaye dig for de to øl, du drak på daten? I denne uges afsnit diskuterer Kathrine og journalist Christoffer Mygind Juul forskellige scenarier og personlighedstræk for at nuancere blikket på datingverdenens famøse flag. Og så får de også lige viftet med deres egne farvede flag undervejs.

 • Kan kærligheden findes på tv? - med Sara Hove og Anders Reinholdt Jons

  4. februar | 35 min

  Hvis man er storforbruger af datingprogrammer på tv, så ved man, at langt de færreste finder kærligheden for åben skærm. Men hvad får så alligevel nogen til at melde sig til programmerne – og kan man lære noget om kærlighed, som man kan bruge i sit datingliv bagefter? Det spørger Kathrine Sara Hove og Anders Reinholdt Jonsen om, de er nemlig blevet Gift ved første blik.

 • Friends forever - eller til én af jer får en kæreste? - med Rosa og Lasse Lund

  28. januar | 44 min

  Der er noget helt særligt ved de venskaber, hvor man er single sammen og bliver hinandens livspartnere. Men i baggrunden lurer en ambivalent følelse af frygt for den dag, én af dem får en kæreste. For hvordan klarer venskabet sig på den anden side af single-heden? Kathrine har besøg af The Lunds - nemlig politiker Rosa Lund og redaktionschef på Heartbeats, Lasse Lund, som for nyligt har fejret 10 års dag som venner. De deler både deres erfaringer om venskaber, kærlighed og sørme også en masterclass i, hvordan man slider ind i nogens DM.

 • Afvisninger gør nas – hvordan undgår man, at de sætter sig fast? - med Cecilie Lind

  21. januar | 36 min

  Når man er single, så kan det nogle gange være svært at bevare en grundlæggende tro på, at man er god nok, pæn nok, klog nok – særligt i de perioder, hvor man bliver afvist af sine dates eller ikke får nogen matches på Tinder. Så hvordan undgår man, at afvisningerne sætter sig i selvværdet – og hvad den gamle myte om, at man skal elske sig selv for at kunne elske en anden. Er den sand? Det forsøger Kathrine at blive klogere på sammen med sexolog Cecilie Lind.

 • Ghosting er fandens værk - med Spøgelser med følelser

  14. januar | 38 min

  Det værste, vi datere kan udsætte hinanden for, er uden tvivl ghosting. At blive efterladt med fortvivlelse, afmagt og desperation, og hvor man gør alt for at få det mindste livstegn fra sin date, kan føles som det rene tortur. Derfor har Kathrine inviteret Ditte Ravn, Josefine Klint og Simon Vinholt i studiet, som står bag podcasten ‘Spøgelser med følelser’ – de er nemlig vaskeægte ghosting-eksperter. Få deres vildeste historier og bedste råd – og lyt med, når Kathrine får lettet sine frustrationer over en helt specifik ghostingoplevelse.

 • Kan man være dårlig til kærlighed? - med John Mortensen

  7. januar | 29 min

  Kathrine er opvokset i en kernefamilie og har generelt omringet sig med gode forbilleder, når det kommer til kærlighed. Så hvorfor har hun ikke fundet kærligheden endnu? Er det simpelthen fordi hun er dårlig til kærlighed? Og kan man egentlig være dårlig til kærlighed? Psykolog og parterapeut John Mortensen er med i studiet og prøver at svare på Kathrines mange kærlighedsspørgsmål. Fordi måske er vi i realiteten alle dårlige til kærlighed?

 • Søndagen over alle søndage - med Mathias Helt

  31. december | 50 min

  Årets første dag kan også være årets hårdeste at komme igennem. Særligt hvis du er single. Blandingen af en dunkende hovedpine og skammen over at have drunkdialet din eks 37 gange i går, kan føles som en helt uoverskuelig og brutal start på det nye år. Men frygt ej! Sammen med Mathias Helt guider Kathrine dig til, hvordan du klarer dig bedst igennem søndagen over alle søndage. Du får gode råd til alt fra de essentielle snacks til affirmations og nytårslister. Og så læser Kathrine og Mathias deres årshoroskoper, som giver dem håb for 2024.

 • Klubben for de klemte julehjerter og ensomme nytårsaftner - med Nadia Welch og Karin Heurlin

  24. december | 27 min

  Julen er hjerternes fest, og nytårsaften er årets fedeste (og vigtigste) begivenged – men hvad så hvis ens julehjerte føles lidt klemt og nytårsinvitationerne er gået tabt i posten? Kathrine har inviteret forfatter og journalist Karin Heurlin og sportsjournalist Nadia Welch med i dagens panel og sammen giver de deres bedste råd til at komme godt gennem den mest festlige – og ensomme – tid på året. Glædelig jul - især til dig som synes, det hele kan være lidt svært.

 • Verdens bedste singleliv - med Kathrine Abrahamsen og Christoffer Mygind Juul

  17. december | 40 min

  Selvom det kan føles som om, man helst skal følge en helt bestemt opskrift i 30’erne på villa, Volvo, vovse og kæreste, så kan det også være virkelig magisk at skabe en tilværelse alene – og det er præcis dét, dette afsnit handler om. Ugens single-panel består af tv- og radiovært Kathrine Abrahamsen og journalist Christoffer Mygind Juul, som begge er professionelle singler og mestrer i at se fordelene ved singletilværelsen. Sammen taler de tre singler om alt fra deres secret single behaviors (som bl.a. omfatter bar røv i sofaen og en kæmpe obsession med chilinødder) - og guider dig til solorejser, solotid og til at slippe fisen fri. Længe leve singlelife!

 • Det biologiske ur - med Terese Ask og Michala Hvidt Breengaard

  10. december | 35 min

  Mens mange af os bruger vores 20’ere på at undgå at blive gravide, så er det omvendt et stort ønske for en stor del af os i 30’erne. Sådan har Kathrine det i hvertfald. Og hvad gør man så, hvis man endnu ikke har fundet faren til ens børn, mens det biologiske ur bare tikker derudaf? I det her afsnit får Kathrine besøg af to solomødre, som har valgt at tage skeen i egen hånd og få et barn alene. Terese Ask er iværksætter og podcastvært og gravid med sit første barn. Michala Hvidt Breengaard er forsker, har været solomor i syv år og har skrevet en ph.d. om moderskab. Sammen med Kathrine vender de to solomødre overvejelserne omkring at sige farvel til kernefamilien. Til sidst deler de et godt råd til kvinderne derude, som dealer med det biologiske ur.

 • Rådden datingkultur - Jonas Dahl Grue og Christoffer Mygind Juul

  3. december | 40 min

  Er mænd mere brutale end kvinder på datingmarkedet? Og hvordan man kan ghoste nogen, man har haft sex med? I det her afsnit har Kathrine besøg af konditor, børnebogsforfatter og Bachelorette-bejler Jonas Dahl Grue og journalist Christoffer Mygind Juul som indgår i dagens panel. De forsøger at besvare nogle af de mange spørgsmål, som den rådne datingkultur kan skabe. Og så giver de hver især et datingråd til hvordan man klarer sig bedst ude på det brutale datingmarked.

 • Kathrine er stadig single

  3. december | 23 min

  Hvordan føles det altid at skulle svare “jeg er stadig single”, når folk spørger ind til dit kærlighedsliv? Det kender Kathrine Hinge alt for godt, da hun har brugt det meste af sine 20’ere på af flygte væk fra mænd. Nu er Kathrine 33 år og pludselig føles det som om, at alle omkring hende har fundet sammen i par, mens hun stadig er single. Derfor har Kathrine lavet den her podcast til alle derude, som kan spejle sig i følelsen af stadig at være single, og alle de dårlige såvel som gode ting, der følger med singletilværelsen.

 • Teaser

  30. november | 1 min

  Er du den sidste single i vennegruppen? Er du træt af at blive ghostet af dem, du møder på Tinder? Er du træt af Tinder? Stresser du over dit biologiske ur? Og har du mistet troen på, at du nogensinde finder din one true love? Så er du ikke alene. For Kathrine Hinge er også Stadig single - og i denne podcast gør hun hver søndag sit bedste for at være dén singleven, du ikke har så mange tilbage af. Sammen med sit panel af andre skønne singler taler hun om alt det, der fylder, når man er over 30 - og - gud forbyde det - ikke har en kæreste! Det er også en god idé at tage notesblokken frem, når forskellige eksperter giver deres bud på, om Kathrine bare er dårlig til kærlighed - og man virkelig skal elske sig selv for at kunne elske en anden? Lyt til Stadig single - hver søndag. Vært: Kathrine Hinge Tilrettelæggelse og klip: Frida Næsted og Cecilie Fuhlendorff Redaktør: Thea Rytter Lyd: Epidemic Sound