Se alle podcasts
De grønne grises klub

De grønne grises klub

6 episoder

Hvordan føles det at sige sit faste job op for at udleve drømmen om at være iværksætter? Uden egentlig at have en plan og konkret idé? Og så endda i en podcast på åben mikrofon? Følg med i Nadia og Camilles rejse gennem 32 uger, hvor de forsøger at udleve iværksætterdrømmen i håbet om at skabe et arbejdsliv i bedre balance. Produceret af Heartbeats. Du kan her lytte til et lille udpluk af podcastserien, men hvis du vil høre hele serien, så kan du prøve Ally-universet gratis i en måned. Vi har også masser af videoserier og artikler. Start din prøveperiode på ally.dk eller find Ally i din app store på din smartphone! Vi håber at se dig derinde.

Episoder

 • Camille gør status på livet som iværksætter: "Jeg skal passe på med de travle perioder"

  19. oktober | 33 min

  Det er nu 2,5 måneder siden, at Camille Gudmand Lange og Nadia Zinck sagde deres faste jobs op for at blive selvstændige. Men hvordan går det egentlig med deres virksomheder – og med lysten til og glæden ved at være sin egen chef? Hvis du er nysgerrig efter at høre mere, så kan du prøve ALLY-universet gratis i 14 dage. Vi har også masser af videoserier og artikler. Start din prøveperiode på ally.dk eller find ALLY i din app store på din smartphone! Vi håber at se dig derinde.

 • Nadia og Camilles kærester er i studiet: ”Jeg kan se, du er i zonen, så jeg skal nok skifte den ble”

  12. oktober | 35 min

  Økonomisk usikkerhed, mange arbejdstimer og øjne på telefonen i stedet for på børnene. Iværksætterlivet stemmer ikke helt overens med den tredages arbejdsuge og et større fokus på familien, som Nadia og Camille havde forestillet sig. Og det kan somme tider sætte parforholdet under pres. Derfor tager de to nyudklækkede iværksættere i dette afsnit en snak med deres kærester, Mikkel og David. For hvordan er det egentlig at være kærester med en grøn iværksætter, der med Nadias egne ord er ”nyforelsket i sin virksomhed”, og som er så opslugt af sit arbejde, at hun ikke altid hører, når børnene kalder? ”Var hele planen ikke, at du ville arbejde mindre? Hvorfor skal du så arbejde hele tiden?”, spørger David blandt andet sin kæreste Camille i dette afsnit af De grønne grises klub. Hvis du er nysgerrig efter at høre mere, så kan du prøve ALLY-universet gratis i 14 dage. Vi har også masser af videoserier og artikler. Start din prøveperiode på ally.dk eller find ALLY i din app store på din smartphone! Vi håber at se dig derinde.

 • Q/A med Nadia og Camille: "Gør tingene 80 procent færdige - og så ud over stepperne!"

  23. september | 39 min

  "Har du stadig god motivation? Tænker, at det nogle gange, bare er nemmere at blive på sofaen?" og "Hvordan holder du dig i gang, så du kommer ud over idéfasen?" Det er nogle af de spørgsmål, som Nadia og Camille - i bedste brevkassestil - svarer på, når de i dette afsnit af De grønne grises klub laver en Q/A med spørgsmål fra deres følgere på Instagram. Nadia og Camille er nemlig 1,5 måned inde i deres forsøg på at skabe sig en tilværelse som iværksættere, og derfor gør de status over, hvorvidt iværksætterlivet - indtil videre - er værd at kaste sig ud i. Noget tyder dog på, at de to grønne grise trives i deres nye tilværelse. For som Nadia beskriver det, så "føles det faktisk som om, at jeg er nyforelsket i min virksomhed. Og ligesom mange andre forelskelser, så venter jeg lidt på, at den flader lidt ud og at jeg bliver træt af den, og får lyst til at slå op med den" og på samme måde har Camille bare "lyst til at tage sin virksomhed i hånden og gå en tur rundt om søerne og bare udvikle". Hvis du er nysgerrig efter at høre mere, så kan du prøve ALLY-universet gratis i 14 dage. Vi har også masser af videoserier og artikler. Start din prøveperiode på ally.dk eller find ALLY i din app store på din smartphone! Vi håber at se dig derinde.

 • "You need to spend money to earn money"

  9. september | 37 min

  Dét at tale om løn og privatøkonomi er for mange mennesker et ret grænseoverskridende - for nogle decideret ubehageligt - emne at tale om. Men hvordan har de to nyudklækkede iværksættere det egentlig med at tale om økonomi og indtjening? Og hvordan går det på den økonomiske front i deres respektive virksomheder? I dette afsnit af De grønne grises klub smider Nadia og Camille alle tal på bordet. For de er begge to enige om, hvor vigtigt det er at kunne tale åbent om både løn og økonomi. Hvad de til gengæld ikke er enige i, er måden at gribe den økonomiske situationen an på i deres nye virksomheder. Nadia betegner sig selv som værende lidt af en budget-facist, hvor Camille er liiiidt mere... Laissez faire. Hvis du er nysgerrig efter at høre mere, så kan du prøve ALLY-universet gratis i 14 dage. Vi har også masser af videoserier og artikler. Start din prøveperiode på ally.dk eller find ALLY i din app store på din smartphone! Vi håber at se dig derinde.

 • Kan man være iværksætter uden at være kickass?

  25. august | 39 min

  I dette afsnit har Nadia og Camille inviteret iværksætter-forbilledet og angel-investor Birgit Aaby i studiet. De taler om, hvordan man bedst ruster sig til at begive sig ud på iværksættereventyret, om drømmen om at være uafhængig og så pitcher Nadia sin virksomhedsidé for Birgit. Hvis du er nysgerrig efter at høre mere, så kan du prøve ALLY-universet gratis i 14 dage. Vi har også masser af videoserier og artikler. Start din prøveperiode på ally.dk eller find ALLY i din app store på din smartphone! Vi håber at se dig derinde.

 • Lyden af at sige op

  25. august | 33 min

  Hvordan siger man op på åben mikrofon? Det er den udfordring, som Camille og Nadia i det første afsnit af De grønne grises klub har givet dem selv. Lyt med, når de skyder deres iværksætterdrøm i gang med en - uigenkaldelig - raketfart! Hvis du er nysgerrig efter at høre mere, så kan du prøve ALLY-universet gratis i 14 dage. Vi har også masser af videoserier og artikler. Start din prøveperiode på ally.dk eller find ALLY i din app store på din smartphone! Vi håber at se dig derinde.