Sandwich med lam og kompot
Aftensmad

Sandwich med lam og kompot

17. august 2011Opdateret 10. april
af Julie Hey
I stedet for lam kan du bruge andebryst eller en god bøf – det matcher også brombærrene.

Det skal du bruge

  • Salt, peber
  • Lidt smør til stegning
  • 100 g blandet salat
  • 1 æble
  • 1 løg
  • 6 rosmarinkviste
  • 100 g friske brombær
  • 4 grovboller
  • Olivenolie

Fremgangsmåde

  1. Steg fileten i smør på panden ca. 5-6 min. på hver side.
  2. Tag fileten af panden og lad den trække i 5 min.
  3. Skyl salaten og lad den afdryppe.
  4. Skyl æblet, fjern kernehuset og skær æblet i tynde skiver.
  5. Pil og skær løget i tynde ringe.
  6. Steg æbler, løg og 2 rosmarinkviste på panden i et par min., til de bliver bløde, tilsæt brombær og smag til med salt og peber.
  7. Skær lammefileten i skiver, anret i flækkede boller med salat, løg-æbleblandingen og brombær.
  8. Pynt med frisk rosmarin og dryp med lidt olivenolie.

Se flere opskrifter på sandwich her.

Læs også