https://imgix.femina.dk/media/article/sarahbernhard.jpg
Mad

Uimodståelige Sarah Bernhardt-kager

31. marts 2022
Af: Camilla Zarah Lawes
Foto: Martin Tanggaard
Klassikeren som ingen kan modstå! Her får du lækre Sarah Bernhardt-kager, som passer perfekt på kaffebordet.
22 stk
Tid i alt 20 min

FYLD

  • 2½ dl piskefløde
  • 1 tsk instant kaffe-pulver
  • 120 g mørk chokolade

PYNT

  • 80 g mø
  • Evt. tørret havtorn el. lign.

TID: 20 MIN. + HVILETID

22 små makroner, diam. ca. 3 cm

Fremgangsmåde:

Kog stille piskefløde og kaffepulver op i en lille gryde, til det er opløst. Tag af varmen.

Hak chokoladen fint og hæld langsomt den varme fløde over og rør, til chokoladen er opløst.

Stil cremen i køleskabet i mindst 3 timer, men gerne natten over.

Pisk den kolde creme helt stiv og smør den i små toppe på makronerne.

Sæt dem i fryseren i 1 time.

Smelt chokoladen over vandbad, og tag kagerne direkte fra fryseren og dyp eller pensl med chokoladen og drys med tørret havtorn.

Stil kagerne køligt til servering.

Læs også

Bliv medlem af femina+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.