Annonce
Mad
21. marts 2022

Penne med gorgonzola og valnødder

Denne uges hverdagsopskrifter byder på nye og lækre pastaretter. Her får du opskriften på penne med gorgonzola og valnødder
Af: Marie Melchior
https://imgix.femina.dk/media/article/1409-mad-onsdag.jpg

Foto: Line Falck

Denne uges hverdagsopskrifter byder på nye og lækre pastaretter. Her får du opskriften på penne med gorgonzola og valnødder
4 personer
Tid i alt 20 min

DET SKAL DU BRUGE

  • 2 dl piskefløde
  • 300 g gorgonzola
  • salt og friskkværnet peber
  • 100 g valnødder
  • 400 g pastapenne
  • 100 g rucola
Annonce

Opskrift - Sådan laver du penne med gorgonzola og valnødder

Er du glad for gorgonzola? Så er denne pastaret med cremet gorgonzolasauce et sikkert hit.

  1. Bring en stor gryde med letsaltet vand i kog.
  2. Opvarm fløden i en anden gryde.
  3. Skær gorgonzola i mindre stykker, og smelt osten i den varme fløde. Smag saucen til med salt og peber.
  4. Rist valnødderne let på en tør pande, og hak dem.
  5. Kom pastaen i det spilkogende vand i gryden, og kog den i 8-10 minutter (eller efter anvisningen på emballagen). Lad pastaen dryppe af i en sigte, og vend den med gorgonzolasaucen.
  6. Skyl rucolaen, og hak den groft, derefter vend pastaen rundt med valnødder og rucola. Servér straks.

Madplan til hverdagen
Den her opskrift er en del af feminas madplan, som du kan finde lige her! Hver uge udkommer vi med en skræddersyet madplan fra mandag til fredag, der indeholder sunde, næringsrige og lækre retter.

Annonce

Læs også

Annonce

Bliv medlem af femina+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver dig ubegrænset adgang til alt indhold.