
LÆS OGSÅ: Blomkålsbøffer med spicy dressing og quinoa-tabbouleh
1. Tænd ovnen på 200°. Skær blomkål og løg i tynde skiver, og fordel dem på en bageplade med bagepapir. Dryp med olivenolie, og sæt bagepladen i ovnen i ca. 15 minutter, indtil blomkål og løg er gyldne.
2. OVNKARTOFLER: Skrub eller skræl kartoflerne, og skær dem i både. Fordel kartoffelbådene på en bageplade med bagepapir, og vend dem med olie, salt og peber. Bag dem i 30 minutter, til de er gyldne og sprøde.
3. Hæld vandet fra butterbeans, og blend dem med bagt blomkål og løg, persille, salt og peber i en blender til en klistret, stadig grov masse. Form til bøffer, og læg dem på en bageplade med bagepapir, og bag dem i 20 minutter, til de er sprøde.
4. AVOCADO-MAYO: Mos avocadokød, mayonnaise, presset hvidløg, citronsaft, salt og peber med en stavblender. Tilsæt dild og persille, og blend igen.
Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.