Mad
15. februar 2022

Kylling med salat og gedeost

En simpel og lækker opskrift, hvor den saftige kylling møder lun salat og smagfuld gedeost
Af: Louisa Lorang
Kylling med salat og gedeost

Foto: Anders Schønnemann

En simpel og lækker opskrift, hvor den saftige kylling møder lun salat og smagfuld gedeost
2 personer

Det skal du bruge

  • 2 kyllingebryster
  • lidt olie til stegning
  • salt
  • 4 fed hvidløg i tynde skiver
  • 250 g babyspinat
  • 200 g gedeost
  • flydende honning
  • salt og peber

Tilbehør

  • groft brød
Annonce

Sådan laver du kylling med salat og gedeost

  1. Steg kyllingebrysterne i lidt olie på en varm pande eller grillpande. Krydr med salt.
  2. Rist hvidløget i lidt olie på en varm pande. Det må gerne tage lidt farve.
  3. Kom spinaten ved, og lad den falde sammen. Krydr med salt.
  4. Anret den varme spinat med skiver af gedeost, og dryp med flydende honning. Krydr med salt og peber.
  5. Servér straks med kylling og groft brød.

Velbekomme!

Tip: Er du ikke til gedeost, er den varme spinat også skøn med feta i.

Prøv også: Cæsar med blomkål og kylling. (link fjernet)

Opskrifter på andre lækre retter

Annonce

Læs også

Annonce

Bliv medlem af femina+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver dig ubegrænset adgang til alt indhold.