Mad
30. juni 2021

Fiskefilet med peberrodscreme

Ungens onsdagsopskrift er fiskefilet med peberrodscreme. Få opskriften her
Af: Louisa Lorang
ugens madplan fiskefilet
Ungens onsdagsopskrift er fiskefilet med peberrodscreme. Få opskriften her
2 personer
Tid i alt 30 min

Det skal du bruge

  • nye kartofler
  • olivenolie
  • hakket dild

Fisk

  • 4 rødspættefileter
  • rugmel
  • olivenolie
  • salt

Endvidere

  • 100 g flødeost
  • 2 spsk. mælk
  • masser af revet peberrod
  • lidt citronsaft
  • salt
Annonce

Opskrift - sådan laver du fiskefilet med peberrodscreme

  1. Skrub kartoflerne, og kog dem møre i saltet vand. Lad dem dryppe af, og vend dem med olivenolie og hakket dild inden servering.
  2. Dup fiskefileterne tørre med køkkenrulle. Vend dem i rugmel, og steg dem i olie på en varm pande.
  3. Rør flødeost med mælk, og smag til med salt, masser af peberrod og lidt citronsaft.
  4. Servér fiskefilet med kartofler, peberrodscreme og salat.

TIP: Dampede gulerødder og blomkål er også dejligt og solidt tilbehør til denne her ret.

Prøv også at lave boghvede-otto med svampe og timian eller karry med lam og løgsauce

Annonce

Læs også

Annonce

Bliv medlem af femina+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver dig ubegrænset adgang til alt indhold.