ugens madplan boghvede-otto
Aftensmad

Boghvede-otto med svampe og timian

af Louisa Lorang 29. juni 2021
Ugens torsdagsopskrift er boghvede-otto med svampe og timian. Få opskriften her
2 personer
Tid i alt 30 min

Det skal du bruge

  • 3 dl boghvede
  • 400 g østershatte
  • 150 g flødeost
  • saft af 1 citron
  • 400 g østershatte
  • timian
  • salt

Tilbehør

  • sprøde salater

Boghvede er både sundt og glutenfrit og et rigtig godt alternativ til f.eks. ris – ikke mindst fordi det smager fantastisk.

Opskrift - sådan laver du boghvede-otto med svampe og timian

  1. Kog boghveden mør, ca. 20 minutter, og salt den. Dræn overskydende vand fra.
  2. Skær den nederste, træede ende af østershattene, og kassér den. Pluk østershattene i grove stykker, og steg dem i olivenolie på en varm pande. Krydr med salt.
  3. Vend boghvede og flødeost med svampene på panden. Smag til med citronsaft, salt og timian.
  4. Servér straks med sprøde salater til.

 

TIP: Brug de svampe, du har og kan lide, f.eks. kantareller, champignoner eller shiitake.

Prøv også denne opskrift på grillet schnitzel med bagt græskar eller karry med lam og løgsauce