Mad
31. maj 2018

Pasta med svampe og kylling

Lav en cremet pastasauce uden fløde ved at bruge den milde italienske friskost ricotta. Her får du opskriften på pasta med svampe og kylling
Af: Emma Martiny
pasta

Foto: Winnie Methmann

Lav en cremet pastasauce uden fløde ved at bruge den milde italienske friskost ricotta. Her får du opskriften på pasta med svampe og kylling
4 personer
Tid i alt 20 min

DET SKAL DU BRUGE

  • 400 g spaghetti, gerne fuldkornsspaghetti
  • ½ tsk. salt

KYLLINGE-SVAMPE-SAUCE

  • 400 g kylling i strimler
  • 2 spsk. olivenolie til stegning
  • salt og friskkværnet peber
  • 500 g brune champignoner
  • 3 fed hvidløg
  • 250 g frisk spinat
  • 250 g ricotta
  • skal og saft af ½ usprøjtet citron
  • 1 dl parmesan

TIL SERVERING

  • 50 g parmesan
Annonce

Opskrift - sådan laver du pasta med svampe og kylling

1. Kog spaghettien i saltet vand efter anvisningen på pakken. 2. KYLLINGE-SVAMPE-SAUCE: Brun kyllingekødet i olie i en dyb gryde. Krydr med salt og peber. Rens og skær champignoner i skiver, og tilsæt. Lad dem stege, til de tager farve. Pil og pres hvidløg, og tilsæt. Skyl og afdryp spinaten, og lad den stege med i gryden, til bladene falder sammen. Tilsæt ricotta, citronsaft, fintrevet citronskal og friskrevet parmesan, og rør rundt. Smag til med salt og peber. 3. SERVERING: Vend spaghettien i saucen. Drys med friskrevet parmesan.

Få indkøbslisten til hele ugen her

UGENS ANDRE OPSKRIFTER

Tirsdag: Grøn shakshuka – Få opskriften her

Onsdag: Tunburger med spidskålsslaw – Få opskriften her

Torsdag: Vegetarisk peanut-curry med aubergine og søde kartofler – Få opskriften her

Fredag: Forloren hare med bagte rodfrugter – Få opskriften her

Annonce

Læs også

Annonce

Bliv medlem af femina+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver dig ubegrænset adgang til alt indhold.