
Aftensmad
1. SPIDSKÅLSSLAW: Skyl og snit spidskål fint. Pil og skær rødløg i helt tynde skiver. Skyl og skær æblet i papirtynde både. Rør skyr, mayonnaise, eddike, sennep, honning, salt og peber sammen. Vend det hele sammen i en skål. 2. Afdryp olie eller vand fra tunen. Rør tun, æg, havregryn, salt og peber sammen til en fars. Rens og skær forårsløgene i tynde skiver, og rør dem i farsen. Form 4 store bøffer, og steg dem i smør og/eller olie på en pande, til de er gyldne. 3. SERVERING: Hak krydderurterne fint. Lun burgerbollerne, og saml burgerne med spidskålsslaw, tunbøffer og krydderurter. TIP: Du kan også røre en fars af fersk laksefilet skåret i tern og blandet med krydderurter, citronsaft, salt og peber. Få indkøbslisten til hele ugen her
UGENS ANDRE OPSKRIFTER
Mandag: Pasta med svampe og kylling – Få opskriften her
Tirsdag: Grøn shakshuka – Få opskriften her
Torsdag: Vegetarisk peanut-curry med aubergine og søde kartofler – Få opskriften her
Fredag: Forloren hare med bagte rodfrugter – Få opskriften her