Annonce
TrĂŠning og kost
21. juli 2010

Kostplan: Rissalat med tun og hytteost

Slankedoktor giver dig en ugemadplan, der giver dig inspiration samt energi og overskud til at opnÄ og holde et vÊgttab. Her fÄr du opskriften pÄ rissalat med tun og hytteost
Af: Lisa Bolting, diĂŠtist
https://imgix.femina.dk/media/339940ae6f2f400ba23383f328290fde.jpg

(4 portioner)
Ingredienser
2 dl ris (kogte, gerne brune eller fx bulgur)
4 drys salt
8 spsk. hytteost
evt. friske krydderurter (fx basilikum)
300 g tun i vand
4 tsk. pesto
500 g grĂžnsager (efter eget valg)

SÄdan gÞr du:
Vend 1 tsk. pesto i de kogte ris. Anret med fisk, hytteost evt. krydret med finthakket krydderurter. Hertil grĂžntsager som du har i kĂžleskabet. Fx gulerĂždder i stave, peberfrugt i kvarte og cherrytomater.

Serveringsforslag:
Hertil et stk. rugbrĂžd eller et fiberrig grovbrĂžd.

Energi-information pr. portion
Energi 356kcal / 1486kJ
Fedt 9g
Kulhydrater 42g
Protein 28g
Alkohol 0g
Kostfibre 5g

SE MADPLANEN FOR HELE UGEN HER


FĂ„ flere tips og tricks til dit vĂŠgttab hos Slankedoktor.dk (link fjernet)
RELEVANTE LINKS

https://imgix.femina.dk/legacy/media/008b170768b6434892d126f29f8a35b5.jpg
https://imgix.femina.dk/legacy/media/0f980f993c014640bc7de808ca9fda48.jpg
Annonce
Annonce

LÊs ogsÄ

Bliv medlem af femina+

Du skal vÊre medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver dig ubegrÊnset adgang til alt indhold.