
Kostplan: Rissalat med tun og hytteost

(4 portioner)
Ingredienser
2 dl ris (kogte, gerne brune eller fx bulgur)
4 drys salt
8 spsk. hytteost
evt. friske krydderurter (fx basilikum)
300 g tun i vand
4 tsk. pesto
500 g grĂžnsager (efter eget valg)
SÄdan gÞr du:
Vend 1 tsk. pesto i de kogte ris. Anret med fisk, hytteost evt. krydret med finthakket krydderurter. Hertil grĂžntsager som du har i kĂžleskabet. Fx gulerĂždder i stave, peberfrugt i kvarte og cherrytomater.
Serveringsforslag:
Hertil et stk. rugbrĂžd eller et fiberrig grovbrĂžd.
Energi-information pr. portion
Energi 356kcal / 1486kJ
Fedt 9g
Kulhydrater 42g
Protein 28g
Alkohol 0g
Kostfibre 5g
SE MADPLANEN FOR HELE UGEN HER
FĂ„ flere tips og tricks til dit vĂŠgttab hos Slankedoktor.dk (link fjernet)
RELEVANTE LINKS

