Agenda
Liv
Popkultur
Sundhed
Mad
Verdens bedste kokostoppe
14. april 2022
af Camilla Zarah Lawes
Foto: Lars Ranek
Kokos, marcipan og chokolade – så bliver det ikke bedre. Forkæl dine gæster med nemme og lækre kokostoppe
8 stk
Det skal du bruge
1 æggehvide
80 g sukker
80 g kokosmel
50 g marcipan, groftrevet
skal og saft af ½ appelsin
150 g mørk chokolade
Sådan laver du kokostoppe
Rør æggehviden med sukker, kokosmel og marcipan. Lad det trække i en time i køleskabet.
Rør fintrevet appelsinskal og appelsinsaft i.
Form kokosblandingen til små toppe.
Bag dem på bagepapir i en 175° varm ovn i 20-25 minutter, til de er gyldne på toppen. Lad dem køle af på en rist.
Smelt den finthakkede chokolade over vandbad, og dyp bunden af kokostoppene i den smeltede chokolade.
Læg dem på bagepapir, og lad chokoladen størkne.
Inspiration til julehyggen
Læs også
Jul
Pebernødder: Klassiske og sprøde pebernødder
Læs også
Mad
Romkugler med julesmag
Læs også
Mad
Vaniljekranse
julebag
Jul
Andre lækre opskrifter
Mad
Mad
Burger med laksebøffer
Mad
Mad
Halloumi-burger med avocado og løg
Mad
Mad
Klassisk panforte
Mad
Mad
Jule-cheesecake med kirsebærgelé
Læs også