Annonce
Mad
15. februar 2022

Vagtelæg med radiser og purløgsolie

Påskemiddag: Når de små vagtelæg steges i en æbleskivepande, får de en flot facon.
Af: Carsten Kyster
Vagtelæg med radiser og purløgsolie

Foto: Columbus Leth

Påskemiddag: Når de små vagtelæg steges i en æbleskivepande, får de en flot facon.
4 personer

DET SKAL DU BRUGE

  • 10 stilke purløg
  • 3 spsk. olivenolie
  • 2-3 radiser
  • 8-12 vagtelæg
  • salt og friskkværnet peber
Annonce

Hak eller klip purløget fint, og bland det med 2 spsk. olivenolie. Rens radiserne, og skær dem i tændstiktynde strimler. Opvarm en gammeldags æbleskivepande med resten af olivenolien. Slå et vagtelæg ud i hvert hul, og steg dem i et par minutter, til de er faste, med let flydende blomme. Anret de stegte vagtelæg på små tallerkener, og top med purløgsolie og radiser. Krydr med salt og peber.

Annonce

Læs også

Annonce

Bliv medlem af femina+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver dig ubegrænset adgang til alt indhold.