https://imgix.femina.dk/media/dca1c43bed40407a97915468120e3e0c.jpg
Mad

Tomattærte med sennep

1. juli 2010
af Camilla Zarah Lawes
Foto: Columbus Leth
De søde tomater, den stærke sennep og den sprøde dej, er en utrolig delikat kombination. Servér tærten lun som en skøn forret med lidt salat

Tomattærte med sennep

(4 personer)

1 rulle frisk butterdej
4 spsk. dijonsennep
300 g gruyere, fintrevet
250 g røde daddeltomater i halve
250 g gule tomater i halve
frisk timian
olivenolie
havsalt og friskkværnet peber
ENDVIDERE:
1 smurt, ca. 22 x 22 cm stort tærtefad med løs bund
Rul dejen ud i tærteformen. Skær den til, og smør den med dijonsennep. Riv osten over senneppen, og fordel tomaterne i et tæt lag. Drys med timian, og dryp olivenolie over; krydr med salt og peber. Bag tærten midt i en 180° varm ovn i 35 minutter.

RELEVANTE LINKS

https://imgix.femina.dk/legacy/media/4fb445a9e18d4239af94ce4356531e16.jpg
https://imgix.femina.dk/legacy/media/4315b1477d13491f886a6c6524e55f32.jpg
https://imgix.femina.dk/legacy/media/9bc6db15d82d4549ade6ae2bccf378a8.jpg

Læs også