
1. TÆRTEBUND: Tænd ovnen på 175°.
2. Blend havregryn til helt fint mel i en foodprocessor. Tilsæt salt, æg, æggehvide og olie, og blend det til en smuldret dej. Tilsæt gradvist vand, til dejen hænger sammen. Rul dejen ud med en kagerulle mellem 2 ark bagepapir. Fjern det øverste stykke bagepapir, og læg tærtebund med bagepapir under i tærteformen. Tryk den på plads. Prik dejen med en gaffel. Bag den i ovnen i 10 minutter.
3. KARAMELLISEREDE RØDLØG: Pil rødløg, og skær i skiver. Steg dem i smør på en pande, til de får lidt farve. Tilsæt balsamico og sirup under omrøring. Drys med salt. Tag panden af varmen, når al væde er væk.
4. Pisk æg, cremefraiche, salt og peber sammen i en skål. Steg skyllet spinat i en smule smør på en pande, og vend den i æggemassen. Fordel massen over den forbagte tærtebund. Top med karamelliserede rødløg og skiver af gedeost. Bag tærten i ovnen i ca. 30 minutter.
TIP: Har du ingen foodprocessor, kan du købe færdigmalet havremel.
Få indkøbslisten til hele ugen her
UGENS ANDRE OPSKRIFTER
Mandag: Grøntsagssamosaer med hjemmelavet mangochutney – Få opskriften her
Tirsdag: Laks med sorte ris, pak choi og wasabimayo – Få opskriften her
Onsdag: Kyllingesalat med avocado og jordbær – Få opskriften her
Fredag: Forårsruller med steak og peanutdressing – Få opskriften her