![https://imgix.femina.dk/media/sondag/2012/08/32/madsag/risotto-stor.jpg](https://imgix.femina.dk/media/sondag/2012/08/32/madsag/risotto-stor.jpg?auto=format,compress&fit=crop&fp-x=0.5&fp-y=0.5&ar=1:1)
1. Kog ris efter anvisningen på pakken, og afkøl helt. Hak koriander fint, og pil og pres hvidløg. Flæk avocadoerne, fjern stenen, og skrab kødet ud med en ske. Mos avocadokødet i en skål, og rør ris, koriander og hvidløg i. Smag til med limesaft, salt og peber. 2. TOPPING: Skær røget laks i mundrette stykker. Skær noritang i tynde strimler. Snit rødkålen fint. Skyl agurken, og høvl lange, tynde bånd af den med en kartoffelskræller. Hæld kogende vand over edamamebønnerne i en sigte, så de tør op. Rens forårsløg, og skær dem i tynde, skrå skiver. 3. SERVERING: Anret skåle med avocadoris, laks, noritang, kål, agurkebånd, edamamebønner, forårsløg og syltet ingefær. Top med koriander, og servér med limefrugt skåret i både. TIP: Har du en rest kød eller rejer i overskud fra dagen før, kan du sagtens bruge det i stedet for laks.