
Sushi med ramsløg og stenbiderrogn
18. maj 2012
Hovedret: Sushi med ramsløg og stenbiderrogn (Tid: 30 min.)
Ingredienser til sushi med ramsløg og stenbiderrogn
Tid: ca. 30 min.
125 g sushiris
1 spsk sukker
1 spsk risvineddike
2 tangplader, noritang
½ fed hvidløg
100 g neutral flødeost,
evt. Philadelphia
8 ramsløgsblade
100 g stenbiderrogn
Flere opskrifter
Får du gæster?Find skønne menuer HER Sund madFind lækre og sunde opskrifter HER Sød tand?Find lækre desserter HERFremgangsmåde til sushi med ramsløg og stenbiderrogn
Tilbered sushirisene efter anvisning på pakken.
Husk at opløse risvineddike med sukker inden risene sættes over.
Køl risene ned til stuetemperatur.
Læg en tangplade på rullemåtten og læg et tyndt lag kogte sushiris på køkkenfilmen. Tryk ikke risene ned.
Pil hvidløget og pres det i flødeosten. Læg en stribe flødeost på risene samt 4 ramsløgsblade og stenbiderrogn.
Rul rullen sammen væk fra dig selv og læg samlingen nedad på køkkenbordet.
Gentag med næste rulle.
Lad sushirullerne hvile i 10 min., inden de skæres i skiver.
Hvad synes du om denne opskrift?
Giv et antal stjerner oppe i hjørnet, eller skriv din kommentar nederst.
Kvalitetsprodukter til køkkenet i SØNDAGs webshop
Træfad i olientræfra Madam Stoltz.
299 kr.
>> køb HER
Vin-termometerfra Bengt Ek Design.
249 kr
>> køb HER
Knivsæt fra Shun:kokkekniv + altmuligkniv
1.999 kr.
>> køb HER