
Små delikate skaldyrstærter
3. august 2009TID: 40 min. Til 4 personer
1 ark bagepapir
4 små tærteforme
1 rulle færdig tærtedej
Fyld:
3 æg
1 dl fløde
1 spsk flødeost
2 spsk revet emmentaler
1½ spsk dild
½ spsk paprika
200 g krebsehaler/rejer
Dilddressing:
2 dl græsk yoghurt eller creme fraiche 18%
1 tsk dijonsennep
1 spsk citronsaft
3 spsk hakket dild
Rør ingredienserne sammen og stil dressingen på køl indtil servering.
Tilbehør:
Grøn salat
Dilddressing
Tænd ovnen på 200 grader.
Læg et stykke bagepapir i hver tærteform og beklæd dem med tærtedej.
Prik bunden med en gaffel og bag tærtedejen i ovnen i ca. 8 min.
Rør æggene med fløde, ost, dild og paprika. Fordel krebsehaler og rejer i hver tærteform og hæld æggemassen over.
Bag tærterne i ovnen i ca. 20 min.
Server de lækre skaldyrstærter med en grøn salat og hjemmelavet dilddressing.
Prøv også: