To slags sandwich til picnickurven
Aftensmad

Makrelsandwich

24. maj 2012Opdateret 10. april
af Louise Dandanell Ørsted
Når solen skinner, er der ikke noget bedre end at spise udenfor. Her kan du finde inspiration til, hvad du kan lave af mad til sommerens picnic

INGREDIENSER

  • 1 røget makrel
  • 100 g flødeost
  • ½ dl mayonnaise
  • 3 forårsløg
  • 3 spsk kapers
  • 8 skiver brød
  • Salt, peber

Fremgangsmåde

  1. Pil kødet fra makrellen og kassér skind og ben.
  2. Rør flødeost og mayonnaise sammen.
  3. Hak forårsløg og kapers og vend det i dressingen sammen med fisken. Smag til med salt og peber.
  4. Fordel makrelsalaten på halvdelen af brødet og læg en skive brød ovenpå.
  5. Pak sandwich i husholdningsfilm eller madpapir.

Se flere opskrifter

Når solen skinner og sommeren har gjort sit indtog, er der ikke noget bedre end at spise under åben himmel.

Og når du har pakket picnickurven med disse lækre sandwich, er du næsten klar til at tage i parken, i skoven eller på stranden.

Men det er ikke kun mad der skal pakkes i picnickurven.

Husk både service, bestik, glas, proptrækker, øloplukker, servietter, en våd klud til de fedtede fingre, poser til affald, et lunt underrlag og eventuelt nogle tæpper, der kan holde jer varme når solen er gået ned.

Læs også