
To slags sandwich til picnickurven
24. maj 2012Når solen skinner og sommeren har gjort sit indtog, er der ikke noget bedre end at spise under åben himmel.
Og når du har pakket picnickurven med disse lækre sandwich, er du næsten klar til at tage i parken, i skoven eller på stranden.
Men det er ikke kun mad der skal pakkes i picnickurven.
Husk både service, bestik, glas, proptrækker, øloplukker, servietter, en våd klud til de fedtede fingre, poser til affald, et lunt underrlag og eventuelt nogle tæpper, der kan holde jer varme når solen er gået ned.
Frokost: Røget makrelsandwich (Tid: cirka 20 min.)
Ingredienser til røget makrelsandwich
1 røget makrel
100 g flødeost
½ dl mayonnaise
3 forårsløg
3 spsk kapers
8 skiver brød
Salt, peber
Sådan laver du røge makrelsandwich
Pil kødet fra makrellen og kassér skind og ben.
Rør flødeost og mayonnaise sammen.
Hak forårsløg og kapers og vend det i dressingen sammen med fisken. Smag til med salt og peber.
Fordel makrelsalaten på halvdelen af brødet og læg en skive brød ovenpå.
Pak sandwich i husholdningsfilm eller madpapir.
Frokost:To slags ostesandwich (Tid: cirka 20 min.)
Ingredienser til to slags ostesandwich
Flere opskrifter
Får du gæster?Find skønne menuer HER
Sund madFind lækre og sunde opskrifter HER
Sød tand?Find lækre desserter HER
8 tynde skiver brød
100 g blød gedeost
½ dl chutney
Basilikum
½ dl abrikosmarmelade
4 tynde skiver blåskimmelost, gerne
Blå Kornblomst
1 pære
Sådan laver du de to ostesandwich
Rør gedeost og chutney sammen og smør det på fire skiver brød, pynt med basilikum og læg dem sammen.
Smør abrikosmarmelade på de sidste fire skiver brød.
Læg blåskimmelost på. Skær pæren i meget, tynde skiver, læg den oven på osten og dæk med brød.
Halvér de smurte sandwich og pak dem i husholdningsfilm eller madpapir.
Hvad synes du om denne opskrift?
Giv et antal stjerner oppe i hjørnet, eller skriv din kommentar nederst.