Sandwich med røget makrel

28. juni 2010
af Louisa Lorang
Foto: Anders Schønnemann
Ugens onsdagsopskrift er sandwich med røget makrel. Få opskriften her







1 røget makrel (ca. 300 g)
2 spsk. drænet yoghurt
1 bundt purløg, hakket
1 lille rødløg, hakket
salt og peber
ENDVIDERE:
½ iceberg i grove stykker
½ fennikel i tynde skiver
lidt citronsaft
salt
olivenolie
4 skiver godt rugbrød
Fjern skind og ben fra fisken, pluk den i stykker, og rør den med yoghurt, purløg og rødløg. Smag til med salt og peber.
Vend salat og fennikel med lidt citron, salt og olie, og fyld grønt og fisk imellem rugbrødskiverne. Servér straks, gerne med ekstra citron.
Opskriften er til 2 personer

Få indkøbslisten til hele ugen her

UGENS ANDRE OPSKRIFTER