Sandwich med røget makrel
Aftensmad

Sandwich med røget makrel

28. juni 2010Opdateret 10. april
af Louisa Lorang
Ugens onsdagsopskrift er sandwich med røget makrel. Få opskriften her

Det skal du bruge (2 pers)

  • 1 røget makrel (ca. 300 g)
  • 2 spsk. drænet yoghurt
  • 1 bundt purløg, hakket
  • 1 lille rødløg, hakket
  • salt og peber

ENDVIDERE

  • ½ iceberg i grove stykker
  • ½ fennikel i tynde skiver
  • lidt citronsaft
  • salt
  • olivenolie
  • 4 skiver godt rugbrød

Fremgangsmåde

  1. Fjern skind og ben fra fisken, pluk den i stykker, og rør den med yoghurt, purløg og rødløg.
  2. Smag til med salt og peber.
  3. Vend salat og fennikel med lidt citron, salt og olie, og fyld grønt og fisk imellem rugbrødskiverne.
  4. Servér straks, gerne med ekstra citron.

Se flere opskrifter på sandwich her.

Læs også