Lav en cremet smøreost uden mælkeprodukter ved at bruge cashewnødder. Cashewcremen er frisk og fyldig og smager vidunderligt sammen med røget fisk. Her får du opskriften på en åben sandwich med røget hellefisk og cashewcreme
4 personer
Tid i alt 15 min
DET SKAL DU BRUGE
250 g røget hellefisk
1 surdejsbrød
1 bundt radiser
1 bakke ærteskud
1 håndfuld dild
CASHEWCREME
100 g cashewnødder
saft af ½ citron
½ dl vand
salt og friskkværnet peber
Opskrift - sådan laver du sandwich med røget hellefisk og cashewcreme
1. CASHEWCREME: Hæld kogende vand over cashewnødderne i en skål, og lad dem stå i 30 minutter. Hæld vandet fra, og kværn nødderne sammen med citronsaft og vand i en blender. Tilsæt evt. lidt ekstra vand, og kør, til det får en cremet konsistens. Smag til med salt og peber. 2. Skær brødet i grove skiver, og rist dem i ovnen eller på en brødrister. Rens og skær radiser i tynde skiver. Skyl ærteskud. Smør ristet brød med cashewcreme, og top med stykker af røget hellefisk, radiseskiver, ærteskud og dild. Servér straks. TIP: Hellefisk er et godt alternativ til laks. Delikatessen fra de arktiske have fås i de fleste supermarkeder. Få indkøbslisten til hele ugen her