Roastbeef-sandwich med estragoncreme

12. januar 2012
af Louisa Lorang
Foto: Anders Schønnemann
Ugens fredagsopskrift er roastbeef-sandwich med estragoncreme. Få opskriften her







Lynhurtige luksus-sandwich giver mulighed for at komme hjem lige inden spisetid

3 gulerødder
2 persillerødder
1 fennikel
2 tsk. dijonsennep
1 spsk. honning
2 spsk. æbleeddike
3 spsk. olivenolie
salt

ESTRAGONCREME:
4 spsk. drænet yoghurt
2 spsk. mayonnaise
1 tsk. dijonsennep
2 spsk. hakket estragon
salt

ENDVIDERE:
2 grove sandwichboller
2 hjertesalater, plukkede
½ roastbeef i tynde skiver
4-5 syltede agurker i skiver
1 rødløg i skiver

Skræl gulerødder og persillerødder, og lav tynde strimler af dem med en tyndskræller eller kartoffelskræller. Kom dem i iskoldt vand.
Rør sennep, honning, eddike og olie sammen. Vend de afdryppede grøntsager med dressingen, og smag til med salt lige inden servering.
Rør yoghurt, mayo, sennep og estragon sammen, og smag til med salt.
Flæk bollerne; lun dem evt. Smør dem med dressing, fyld med salat, roastbeef og rødløg, og servér straks med urtesalat til.
Opskriften er til 2 personer

Få indkøbslisten til hele ugen her

UGENS ANDRE OPSKRIFTER