

Roastbeef-sandwich med estragoncreme
12. januar 2012
Lynhurtige luksus-sandwich giver mulighed for at komme hjem lige inden spisetid
3 gulerødder
2 persillerødder
1 fennikel
2 tsk. dijonsennep
1 spsk. honning
2 spsk. æbleeddike
3 spsk. olivenolie
salt
ESTRAGONCREME:
4 spsk. drænet yoghurt
2 spsk. mayonnaise
1 tsk. dijonsennep
2 spsk. hakket estragon
salt
ENDVIDERE:
2 grove sandwichboller
2 hjertesalater, plukkede
½ roastbeef i tynde skiver
4-5 syltede agurker i skiver
1 rødløg i skiver
Skræl gulerødder og persillerødder, og lav tynde strimler af dem med en tyndskræller eller kartoffelskræller. Kom dem i iskoldt vand.
Rør sennep, honning, eddike og olie sammen. Vend de afdryppede grøntsager med dressingen, og smag til med salt lige inden servering.
Rør yoghurt, mayo, sennep og estragon sammen, og smag til med salt.
Flæk bollerne; lun dem evt. Smør dem med dressing, fyld med salat, roastbeef og rødløg, og servér straks med urtesalat til.
Opskriften er til 2 personer
Få indkøbslisten til hele ugen her
UGENS ANDRE OPSKRIFTER