Mad

Roastbeef-sandwich med estragoncreme

12. januar 2012
af Louisa Lorang
Foto: Anders Schønnemann
Ugens fredagsopskrift er roastbeef-sandwich med estragoncreme. Få opskriften her

Lynhurtige luksus-sandwich giver mulighed for at komme hjem lige inden spisetid3 gulerødder2 persillerødder1 fennikel2 tsk. dijonsennep1 spsk. honning2 spsk. æbleeddike3 spsk. olivenoliesaltESTRAGONCREME:4 spsk. drænet yoghurt2 spsk. mayonnaise1 tsk. dijonsennep2 spsk. hakket estragonsaltENDVIDERE:2 grove sandwichboller2 hjertesalater, plukkede½ roastbeef i tynde skiver4-5 syltede agurker i skiver1 rødløg i skiverSkræl gulerødder og persillerødder, og lav tynde strimler af dem med en tyndskræller eller kartoffelskræller. Kom dem i iskoldt vand.Rør sennep, honning, eddike og olie sammen. Vend de afdryppede grøntsager med dressingen, og smag til med salt lige inden servering.Rør yoghurt, mayo, sennep og estragon sammen, og smag til med salt.Flæk bollerne; lun dem evt. Smør dem med dressing, fyld med salat, roastbeef og rødløg, og servér straks med urtesalat til.Opskriften er til 2 personerFå indkøbslisten til hele ugen herUGENS ANDRE OPSKRIFTER