Mad

Risotto med svampe

af Louisa Lorang 28. februar 2011
Foto: Anders Schønnemann
Ugens tirsdagsopskrift er risotto med svampe. Få opskriften her

400 g svampe, f.eks. champignoner og østershatteolivenolie2 spsk. plukket timianENDVIDERE:2 spsk. hakkede løg, gerne skalotteløg2 fed hvidløg i tynde skiver2 dl risottorisolivenolie1 tsk. smør2 dl hvidvin8-10 dl kogende vandsalt75 g revet parmesan100 g rucolalidt citronsaftRens svampene, og skær dem i grove stykker. Rist dem gyldne i lidt olivenolie på en varm stor pande.Sautér imens løg, hvidløg og risottoris i olie og smør i en høj pande. Det skal ikke tage farve. Tilsæt vinen, lidt ad gangen, og lad den koge væk. Tilsæt derefter vand, lidt ad gangen, til risene er næsten møre. Vend forsigtigt svampe og parmesan i risottoen, og servér den straks med rucola vendt med en smule citronsaft.Opskriften er til 2 personer

Få indkøbslisten til hele ugen her

UGENS ANDRE OPSKRIFTER