Risotto med svampe
28. februar 2011400 g svampe, f.eks. champignoner og østershatte
olivenolie
2 spsk. plukket timian
ENDVIDERE:
2 spsk. hakkede løg, gerne skalotteløg
2 fed hvidløg i tynde skiver
2 dl risottoris
olivenolie
1 tsk. smør
2 dl hvidvin
8-10 dl kogende vand
salt
75 g revet parmesan
100 g rucola
lidt citronsaft
Rens svampene, og skær dem i grove stykker. Rist dem gyldne i lidt olivenolie på en varm stor pande.
Sautér imens løg, hvidløg og risottoris i olie og smør i en høj pande. Det skal ikke tage farve. Tilsæt vinen, lidt ad gangen, og lad den koge væk. Tilsæt derefter vand, lidt ad gangen, til risene er næsten møre. Vend forsigtigt svampe og parmesan i risottoen, og servér den straks med rucola vendt med en smule citronsaft.
Opskriften er til 2 personer
Få indkøbslisten til hele ugen her
UGENS ANDRE OPSKRIFTER