
Quinoabund:
Tænd ovnen på 200°. Skyl quinoaen, og kog den i letsaltet vand i ca. 15 minutter. Lad den kogte quinoa køle en smule af. Rør quinoa sammen med æg, fintrevet parmesan og salt i en skål. Tryk herefter massen ud i et jævnt lag i tærteformen. Forbag tærtebunden i ovnen i 15 minutter, til den har sat sig.
Spinatfyld:
Pres den sidste væde fra den optøede spinat fra gennem en sigte. Pisk spinat sammen med æg, cremefraiche, salt og peber til en jævn masse. Hæld massen i den forbagte tærtebund, og sæt tærten i ovnen i yderligere 20 minutter, til fyldet har sat sig. Servér tærten lun.
Få indkøbslisten til hele ugen her
UGENS ANDRE OPSKRIFTER
Tirsdag: Karrysuppe med gulerødder og kyllingekødboller – få opskriften her
Onsdag: Empanadas med oksekød og guacamole – få opskriften her
Torsdag: Thailandske rejefrikadeller med agurkesalat – få opskriften her
Fredag: Blomkålssalat med pocheret laks og rugbrødscroutoner – få opskriften her