Agenda
Liv
Popkultur
Sundhed
Mad
Pasta med squash og ricotta
5. august 2021
af Louisa Lorang
Foto: Anders Schønnemann
Ugens mandagsopskrift er pasta med squash og ricotta. Få opskriften her
2 personer
Tid i alt 30 min
Det skal du bruge
250 g frisk pasta, f.eks. tagliatelle
2 squasher
3 fed hvidløg i tynde skiver
250 g ricotta
50 g hakkede valnødder
1 tsk. revet økologisk citronskal
100 g rucola vendt med lidt citronsaft
salt og peber
lidt revet parmesan
lidt olivenolie
Opskrift - sådan laver du pasta med squash og ricotta
Riv squasherne groft. Rist squash og hvidløg i olivenolie i en stor, dyb pande. Det skal ikke tage farve, men falde lidt sammen.
Pisk ricottaen med 1-2 spsk. olivenolie.
Kom den i panden til squasherne, og lad det varme kort.
Vend valnødderne i, og smag til med salt og peber.
Servér straks med kogt pasta, revet parmesan og rucola.
Herunder finder du flere lækre italienske retter
Læs også
Mad
Cannelloni med pancetta og gorgonzola
Læs også
Mad
Nem og lækker: Pasta alla puttanesca
Læs også
Mad
Pizza med rodfrugter, pancetta og æble
ricotta
italiensk
pasta
louisa lorang
Andre lækre opskrifter
Mad
Mad
Burger med laksebøffer
Mad
Mad
Halloumi-burger med avocado og løg
Mad
Mad
Klassisk panforte
Mad
Mad
Jule-cheesecake med kirsebærgelé
Læs også