Mad

Pasta med kylling og valnødder

af Louisa Lorang 7. februar 2011
Foto: Anders Schønnemann
Ugens tirsdagsopskrift er pasta med kylling og valnødder. Få opskriften her

250 g frisk pastaENDVIDERE:200 g champignoner i skiverlidt olivenolie2 kyllingebryster i strimler2 fed hvidløg i tynde skiver1 tsk. tomatpuré1 dl pasta-kogevand1 dl piskefløde50 g valnødder, grofthakkede1 håndfuld plukket estragonsaltKog pastaen i rigeligt og saltet vand, til den er al dente. Hæld vandet fra, men gem ca. 1 dl.Rist champignonerne i lidt olie i en varm dyb pande, til de er gyldne. Tag dem af panden, og rist kyllingen, tilsæt evt. lidt mere olie. Kom hvidløget på, og lad det gerne tage en smule farve. Tilsæt tomatpuré og derefter kogevand og fløde. Lad det koge op. Kom champignoner, pasta og valnødder i, og smag til med salt. Tag panden af varmen, og tilsæt estragon. Servér straks.Opskriften er til 2 personer

Få indkøbslisten til hele ugen her

UGENS ANDRE OPSKRIFTER