Mad
7. maj 2021

Panini med parmaskinke

En god panini med parmaskinke er ikke til at komme udenom - den er god til aftensmad, til frokost og til den lille sult - få opskriften her.
Af: Louisa Lorang
https://imgix.femina.dk/media/ff124e13d78c46ee99c739b5a6da7a83.jpg

Foto: Anders Schønnemann

En god panini med parmaskinke er ikke til at komme udenom - den er god til aftensmad, til frokost og til den lille sult - få opskriften her.
2 personer

Panini

  • 2 store sandwichboller, gerne grove
  • olivenolie
  • 2 tomater i skiver
  • 1 mozzarella, 125 g, i skiver
  • 1 håndfuld plukket basilikum
  • 1 pakke parmaskinke, ca. 90 g
  • salt og peber

Let salat som tilbehør

  • 1 romainesalat, snittet
  • 3 tomater i terninger
  • 1 lille rødløg, hakket
  • olivenolie og eddike
Annonce

Opskrift: Lækker panini med parmaskinke og let salat

Flæk bollerne; dryp dem med olie, og fyld dem med tomater, mozzarella, basilikum og parmaskinke. Krydr med salt og peber, og gril sandwichene på en varm grillpande. Læg gerne en tung pande eller gryde oven på sandwichene, så de kommer i let pres. Gril dem på begge sider, og servér med en salat af romaine, tomat og rødløg vendt med olie og eddike.

Annonce

Læs også

Annonce

Bliv medlem af femina+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver dig ubegrænset adgang til alt indhold.