Tilbehør:
Kog perlebyg i grøntsagsbouillon efter pakkens anvisning.
Tænd ovnen på 200°. Læg torskefileter i et ovnfast fad. Rens fennikel, skær den i skiver på langs, og fordel dem i fadet rundt om torsken. Dryp olivenolie over, og krydr godt med salt og peber. Skær citroner i tynde skiver, og læg dem over torsken. Skyl og hak dild, og drys det over fadet. Smuldr feta over fadet. Bag retten i ovnen i 15 minutter, til torsken er gennemstegt.
Servér med perlebyg og skyllet rucola.
Få indkøbslisten til hele ugen her
UGENS ANDRE OPSKRIFTER
Tirsdag: Fillodejstarteletter med hønsekødsfyld og salat – få opskriften her
Onsdag: Shepherd’s pie med lam – få opskriften her
Torsdag: Flæskesteg med ovnbagte rodfrugter – få opskriften her
Fredag: Flæskestegssandwich med hjemmesyltet rødkål – få opskriften her