Mad
18. oktober 2013

Opskrift på fyldig grøntsagssuppe med kylling

Kom igennem efteråret og vinteren med denne sunde grøntsagssuppe, der varmer helt ind i knoglerne. Her får du opskriften på en lækker grøntssagssuppe med kylling
Af: Gitte Heidi Rasmussen
https://imgix.femina.dk/media/sondag/2013/10/42/groentsagssuppe/groentsagssuppe-stor.jpg

foto Bjørn Jakobsen

Det tager cirka 20 minutter at lave denne opskrift på fyldig grøntsagssuppe med kylling

Ingredienser til grøntsagssuppe

6 dl hønsebouillon

150 g kyllingefilet

50 g perlebyg

150 g pastinak

50 g bladselleri

75 g porre

100 g bælgede edamame-bønner

75 g spinat

Salt, peber

En af de mest populære opskrifter på søndag.dk er Claus Meyers jordskokkesuppe. Få opskriften her!

Sådan laver du fyldig grøntsagssuppe med kylling

Kog kyllingekødet i 12 min. i bouillon og læg det til side.

Si din grøntsagssuppe og hæld den tilbage i gryden sammen med pastinak, der er skåret i små terninger, samt perlebyg.

Kog din grøntsagssuppe i 10 min. og tilsæt snittet bladselleri, porre og bønner. Kog din grøntsagssuppe i endnu 5 min.

Server dette lækre og svampede græskarbrød til din grøntsagssuppe

Pluk kyllingekødet i mindre stykker og bland i din grøntsagssuppe sammen med spinat.

Kog i 2 min., smag din grøntsagssuppe til med salt og peber og server rygende varm eventuelt med brød.

Tip:
Ikke til kylling? Server din grøntsagssuppe med bacontern i stedet for.

Læs også