Nem nytårsmenu med wow-effekt – mad, snacks og cocktails
Mad

Nem nytårsmenu med wow-effekt

1. januar 2021
af Julie Hey & Olivia Zypikoff
Foto: Betina Hastoft
Selv om der er lagt op til en nytårsaften af de helt store, må det gerne være en simpel og nem nytårsmenu. Denne nytårsmenu til 6 personer er nem at gå til, men har alligevel masser af wow-effekt.

NEM OG LÆKKER NYTÅRSMENU

En nytårsmenu må gerne være nem, men rig på smag og præsentation – tricket er at genbruge ingredienserne til flere retter. Gør nytårsaften uforglemmelig med retter, der begejstrer fra start til slut.

nytårs snack

Hummersnacks med avocadocreme

Når nytårsaften nærmer sig, og du leder efter den perfekte appetizer til at imponere dine gæster, er vores hummersnacks med avocadocreme det ideelle valg. Start aftenen med denne opskrift:

https://imgix.femina.dk/1751-nytaarsmenu-2-jomfruhummerbisque.jpg

Forret: Jomfruhummerbisque

Det er slutningen af december og kulden bider udenfor, du og dine gæster fortjener en forret at varme sig på. Jomfruhummerbisque kombinerer den rige, dybe smag af jomfruhummer med en fløjlsblød, cremet tekstur.

krondyrfilet, opskrift med krondyfilet

Hovedret: Krondyrfilet med knoldselleri og nøddesmør

Servér krondyrfilet sammen med saltbagt knoldselleri, afrundet med en lækker nøddesmør. Denne ret er både ekstravagant og enkel, hvilket gør den til den perfekte hovedret til din nytårsfest. Find opskriften her!

Nytårsdessert: Kold bærsuppe med knuste marengs

Dessert: Kold bærsuppe med knuste marengs

Når klokken nærmere sig midnat, og nytårsfyrværkeriet begynder at lyse op på himlen, hvad kan være bedre end at forkæle dine gæster med en forfriskende og lækker dessert? Denne kolde bærsuppe med knuste marengs er perfekt som det afsluttende måltid.

https://imgix.femina.dk/1751-nytaarsmenu-5-marcipankugler.jpg

Funklende nytårskugler

Forbered dig på at blive fortryllet af disse funklende nytårskugler, der vil tilføje et strejf af magi til din nytårsfest! Disse lækre marcipankugler er nemme at lave og vil helt sikkert imponere dine gæster.

Overdådigt kransekagetårn med champagne.

Kransekage

Ingen nytårsfest uden kransekage. Det er både nemt og sjovt at bage sit eget kransekagetårn. Her guider vi dig gennem de seks trin til den klassiske midnatskonfekt.

Hindbær vanilje cocktail

Nytårscocktails

Nytårsaften er forbundet med sjov og farver, og alkohol er sjældent en undtagelse. Find her opskrifter på festlige og smagfulde nytårscocktails. Til dig, der ønsker en aften uden spiritus, har vi samlet 10 forskellige opskrifter på mocktails, som er alkoholfrie drinks.

Læs også