Opskrift - sådan laver du morgenmadspizza med æg og bacon
Hævetid: Mindst 8 timer, gerne natten over 1. Rør gær, salt, olivenolie og vand sammen i en skål. Rør melet i, lidt ad gangen, og ælt dejen i 6-7 minutter, gerne på en røremaskine. Læg husholdningsfilm over skålen, og sæt den på køl natten over. 2. Tænd ovnen på 275°-300°, når pizzaerne skal bages. Varm gerne en bagesten eller bageplade op inde i ovnen. Del dejen i 2, og rul hver halvdel ud med kagerulle til en tynd pizzabund på et meldrysset bord. 3. TOMATSAUCE: Blend tomatpassata sammen med timianblade, pillet hvidløg, salt, peber og lidt balsamico i en blender eller minihakker. Fordel tomatsaucen oven på de 2 pizzabunde. 4. FYLD: Fordel cheddar og bacon på pizzaerne, og slå 1 æg ud på hver. Bag pizzaerne i ovnen, 1 ad gangen, i ca. 10 minutter på en bagesten eller bageplade. Tag dem ud, og top dem med baked beans og purløg på toppen. PRØV OGSÅ:
Amerikanske pandekager med blåbær