
Mad
Mørdejstærte med chokolade-saltkaramel-ganache
11. december 2017af Maja Ambeck Vase
Foto: Columbus Leth
Den fløjlsbløde karamel-ganache kan laves flere dage i forvejen og opbevares på køl, så den er klar til at blive smurt på den sprøde tærtebund lige inden servering. Her får du opskriften på mørdejstærte med chokolade-saltkaramel-ganache
Mørdejstærte med chokolade-saltkaramel-ganache
Tid: 25 minutter. Hviletid, ganache: Mindst 3-4 timer eller natten over. Hviletid, kakaomørdej: 1 time.Bagetid: 15 minutter. Antal personer: 8. CHOKOLADE-SALTKARAMEL-GANACHE 1½ dl piskefløde 90 g sukker 2 spsk. glukosesirup ½ tsk. salt 150 g mælkechokolade KAKAOMØRDEJ 150 g hvedemel 10 g kakaopulver 70 g flormelis 70 g koldt smør ½ æg
PRØV OGSÅ: Mørdejstærte med nøddefyld