Mad
7. februar 2022

Marcipanhorn

Vi anbefaler at prøve vores søsterside SØNDAGs opskrift på de uimodståelige marcipanhorn. Få opskriften her!
Af: Katri Schröder
Marcipanhorn

Foto: Kuvat Reetta Rasanen

Vi anbefaler at prøve vores søsterside SØNDAGs opskrift på de uimodståelige marcipanhorn. Få opskriften her!
10 min18 stk
Tid i alt 1 t og 45 min

Det skal du bruge

  • 1 portion grunddej
  • Mandelflager
  • Flormelis

Marcipanfyld

  • 150 g marcipan
  • 75 g smør
  • 1 æg til pensling
Annonce

Marcipanhorn

  1. Lav en portion grunddej og lad den hæve i bare 30 min. Få opskriften her.
  2. Del dejen i 3 og rul hvert stykke ud til en cirkel, diam. ca. 26 cm.
  3. Skær hver cirkel i 6 lige store trekanter og skær marcipanen i 18 stykker.
  4. Høvl smørret i tynde spåner med en kartoffelskræller.
  5. Fordel et stykke marcipan og lidt smør i den brede ende af hver trekant.
  6. Rul trekanterne sammen til små horn og læg dem på en bageplade med bagepapir. Dæk dem med et rent viskestykke og lad dem hæve i 20 min.
  7. Indstil ovnen på 225 grader.
  8. Pensl hornene med sammenpisket æg, drys med mandelflager og bag dem i ovnen i 10-12 min.
  9. Afkøl på en rist og drys lidt flormelis over lige inden servering.
Annonce

Læs også

Annonce

Bliv medlem af femina+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver dig ubegrænset adgang til alt indhold.