Agenda
Liv
Popkultur
Sundhed
Mad
Marcipanhorn
7. februar 2022
Af:
af Katri Schröder
Foto: Kuvat Reetta Rasanen
Vi anbefaler at prøve vores søsterside SØNDAGs opskrift på de uimodståelige marcipanhorn. Få opskriften her!
10 min
18 stk
Tid i alt 1 t og 45 min
Det skal du bruge
1 portion grunddej
Mandelflager
Flormelis
Marcipanfyld
150 g marcipan
75 g smør
1 æg til pensling
Marcipanhorn
Lav en portion grunddej og lad den hæve i bare 30 min. Få opskriften her.
Del dejen i 3 og rul hvert stykke ud til en cirkel, diam. ca. 26 cm.
Skær hver cirkel i 6 lige store trekanter og skær marcipanen i 18 stykker.
Høvl smørret i tynde spåner med en kartoffelskræller.
Fordel et stykke marcipan og lidt smør i den brede ende af hver trekant.
Rul trekanterne sammen til små horn og læg dem på en bageplade med bagepapir. Dæk dem med et rent viskestykke og lad dem hæve i 20 min.
Indstil ovnen på 225 grader.
Pensl hornene med sammenpisket æg, drys med mandelflager og bag dem i ovnen i 10-12 min.
Afkøl på en rist og drys lidt flormelis over lige inden servering.
Se også
Mad
Æbletærte med marcipan
Læs mere om:
Opskrifter på kage
|
marcipan
Andre lækre opskrifter
Mad
Mad
Klassisk panforte
Mad
Mad
Jule-cheesecake med kirsebærgelé
Mad
Mad
Jordbær-millefeuille
Mad
Mad
Græskar-cupcakes med frosting
Læs også