Lynstegt andebryst med rød karry
Mad

Lynstegt andebryst med rød karry

af Louisa Lorang 10. maj 2012
Foto: Anders Schønnemann
Ugens fredagsopskrift er lynstegt andebryst med rød karry. Få opskriften her

 

Lækker lynstegt andebryst med rød karry

Det tager måske 15 minutter at lave selve retten. Det, der tager tid, er at koge ris. Husk, at de koger hurtigere, hvis du først salter til sidst. Og har du travlt, så servér retten med nudler i stedet.

1 andebrystlidt olie til stegning2 fed hvidløg i tynde skiver1 spsk. hakket ingefær1 tsk. sukker1-2 spsk. rød karry (eller efter smag)1 rød peberfrugt i både2 løg i både2-3 spsk. fiskesaucelidt vandplukket koriander

TILBEHØR:grove, kogte ris

Skær andebrystet i skiver. Fjern evt. skindet (jeg gør det, når jeg spiser retten). Rist kødet i olie i en varm wok. Lad det tage farve, og kom hvidløg og ingefær ved. Tilsæt sukker og karry, og steg kort. Kom peberfrugt og løg på, og kom hurtigt derefter fiskesauce på. Spæd med en smule vand, og servér straks toppet med koriander og med ris til.Opskriften er til 2 personer

Prøv også: Fyldt andebryst med nødder/mad/hovedretter/fyldt-andebryst-med-noedder

Få indkøbslisten til hele ugen her

UGENS ANDRE OPSKRIFTER