
1. Skær lammekødet i tern. Pil løgene, og skær dem i skiver. Rens chilien. Blend løg og chili med sojasauce, karry, kokosmælk og fiskesauce til en marinade. Hæld marinaden i en frysepose sammen med lammekødet, og massér marinaden ind i kødet. Lad det trække i køleskabet i mindst 30 minutter, men gerne natten over.
2. MYNTEDIP: Hak mynten fint, og pres hvidløget. Rør det i yoghurten, og smag til med salt og peber.
3. BLOMKÅLSSALAT: Skyl blomkålen, del den i små buketter, og snit buketterne i tynde skiver. Bland med skyllet rucola i en skål. Ryst eller pisk citronsaft, olivenolie, honning, sennep, salt og peber sammen til en dressing, og vend det i skålen. Top med peanuts og abrikoser skåret i tynde skiver.
4. Tænd ovnen på 200°. Sæt kødet på spyd, og læg dem på en bageplade beklædt med bagepapir. Steg spyddene i ovnen i ca. 15 minutter, til de er sprøde og gennemstegte. Spyddene er også gode på grillen. Servér med salat, dip og brød.
Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.