Laksesandwich de luxe

10. maj 2010
af Louisa Lorang
Foto: Anders Schønnemann
Ugens torsdagsopskrift er en lækker laksesandwich de luxe. Få opskriften her








250 g grønne asparges
salt
2 spsk. mayonnaise
(gerne Hellmann's)
1 spsk. citronsaft
1 håndfuld basilikum, hakket
1 tsk. dijonsennep
salt
ENDVIDERE:
4 skiver groft brød
1 hovedsalat
150 g røget laks i skiver
peber
citronbåde
Knæk den nederste, træede del af aspargeserne, og kassér den. Damp aspargeserne i letsaltet vand i et minut eller to. Dræn vandet fra. Rør mayonnaisen med citronsaft, basilikum og sennep, og smag til med salt. Rist brødet på brødristeren, eller gril det på grillpanden, og smør det med dressingen. Fyld salat på to stykker brød, og top med asparges og laks. Krydr med
peber, og luk med de sidste to skiver brød. Servér straks med citronbåde til.
Opskriften er til 2 personer