Mad

Laksesandwich de luxe

af Louisa Lorang 10. maj 2010
Foto: Anders Schønnemann
Ugens torsdagsopskrift er en lækker laksesandwich de luxe. Få opskriften her

250 g grønne aspargessalt2 spsk. mayonnaise(gerne Hellmann's)1 spsk. citronsaft1 håndfuld basilikum, hakket1 tsk. dijonsennepsaltENDVIDERE:4 skiver groft brød1 hovedsalat150 g røget laks i skiverpebercitronbådeKnæk den nederste, træede del af aspargeserne, og kassér den. Damp aspargeserne i letsaltet vand i et minut eller to. Dræn vandet fra. Rør mayonnaisen med citronsaft, basilikum og sennep, og smag til med salt. Rist brødet på brødristeren, eller gril det på grillpanden, og smør det med dressingen. Fyld salat på to stykker brød, og top med asparges og laks. Krydr medpeber, og luk med de sidste to skiver brød. Servér straks med citronbåde til.Opskriften er til 2 personerFå indkøbslisten til hele ugen herUGENS ANDRE OPSKRIFTER