Mad

Kylling med salat og gedeost

af Louisa Lorang 24. april 2013
Foto: Anders Schønnemann
Ugens torsdagsopskrift er kylling med salat og gedeost. Få opskriften her

Skøn, kylling med varm spinatsalat med blød gedeost i. Spis den med groft brød, helt uden brød eller måske med ristede kartofler.

Kylling med salat og gedeost til 2 personer (30 min.)

Ingredienser:2 kyllingebrysterlidt olie til stegningsalt4 fed hvidløg i tynde skiver250 g babyspinat200 g gedeostflydende honningsalt og peber

Tilbehør:groft brød

Opskrift - Sådan laver du kylling med salat og gedeost:

1. Steg kyllingebrysterne i lidt olie på en varm pande eller grillpande. Krydr med salt.

2. Rist hvidløget i lidt olie på en varm pande. Det må gerne tage lidt farve. Kom spinaten ved, og lad den falde sammen. Krydr med salt.

3. Anret den varme spinat med skiver af gedeost, og dryp med flydende honning. Krydr med salt og peber, og servér straks med kylling og groft brød.

TIP:Er du ikke til gedeost, er den varme spinat også skøn med feta i.

Få indkøbslisten til hele ugen her

UGENS ANDRE OPSKRIFTER

Mandag: Sandwich med steak, chili-honning-mayo og bacon - Få opskriften her

Tirsdag: Spaghetti med muslinger og tomater - Få opskriften her

Onsdag: Risotto med blomkål og persillepesto - Få opskriften her

Fredag: Wontonsuppe med svinekød og asparges - Få opskriften her