Annonce
Mad
22. marts 2022

Kødboller med linguine og stegte tomater

Madplan for uge 35: Ugens onsdagsopskrift er kødboller med linguine og stegte tomater. Få opskriften her
Af: Marie Melchior
kødboller

Foto: Line Falck

Madplan for uge 35: Ugens onsdagsopskrift er kødboller med linguine og stegte tomater. Få opskriften her
4 personer
Tid i alt 30 min

DET SKAL DU BRUGE

  • 500 g hakket oksekød
  • 1 æg
  • 1 spsk. sennep
  • 3 spsk. rasp
  • salt og friskkværnet peber
  • olivenolie til stegning

STEGTE TOMATER

  • 500 g daddeltomater
  • 1 frisk rød chili
  • olivenolie til stegning

TILBEHØR

  • 400 g linguine (smal båndpasta)

TIL SERVERING

  • 1 bundt basilikum
  • 100 g parmesan
Annonce

Kødboller med linguine og stegte tomater til 4 personer

Prøv at skifte den klassiske spaghetti ud med linguine, som er en smal båndpasta. Det giver retten mere bid og passer perfekt til kødboller

Opskrift - sådan laver du kødboller med linguine og stegte tomater

1. Stegte tomater: Skyl tomaterne. Rens og hak chili. Steg de hele tomater og chili i olie på en pande i 6-8 minutter, til tomaterne begynder at briste.

2. Rør oksekød sammen med æg, sennep, rasp, salt og peber. Form farsen til små kødboller på størrelse med en valnød. Steg kødbollerne i lidt olie på en anden pande, til de er netop gennemstegte.

3. Tilbehør: Kog linguine efter anvisningen på pakken.

4. Servering: Hak basilikum, og vend det sammen med stegte tomater og kødboller. Anret de kogte linguine med tomater og kødboller, og drys med friskrevet parmesan.

Annonce

Læs også

Annonce

Bliv medlem af femina+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver dig ubegrænset adgang til alt indhold.